Αταμάν: «Τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι συναρπαστικά»

Αταμάν: «Τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι συναρπαστικά»

Δημήτρης Οικονόμου
Εργκίν Αταμάν

bet365

Συναρπαστικά παιχνίδια αλλά και δύσκολη αποστολή κόντρα στην ΑΕΚ έχει ο Παναθηναϊκός για το Κύπελλο, όπως τόνισε ο Εργκίν Αταμάν!

Ο Εργκίν Αταμάν γνωρίζει τις δυσκολίες που κρύβει ένα Final 8 (15-18/2) και θέλει να δει μια γιορτή στην Κρήτη. Ωστόσο για τον Παναθηναϊκό, όπως παραδέχτηκε στη συνέντευξη Τύπου, το παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν είναι καθόλου εύκολο.

Οι δηλώσεις του Αταμάν

«Τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι συναρπαστικά γιατί έχουμε 8 από τις καλύτερες ομάδες που σε τρία παιχνίδια μπορούν να κερδίσουν τον τίτλο. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Ελπίζω να είναι γιορτή στο Ηράκλειο γιατί σε 5 μήνες που είμαι στην Ελλάδα έχω δει το πόσο σημαντικό είναι το μπάσκετ για τους Έλληνες και πόση αγάπη δείχνει ο κόσμος αλλά και πόσο θέλει να παίζουμε».

Όσον αφορά ερώτηση που του έγινε για τα μέτρα κατά της βίας: «Εγώ εστιάζω στην ομάδα μου. Είμαι σίγουρος ότι ο πρόεδρος, η διοίκηση και οι φορείς μπορούν να βρουν μια λύση. Συγγνώμη αλλά δεν είναι μια απάντηση που μπορώ να απαντήσω».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα