Final 8, Κύπελλο: Ακυρώθηκαν αγορασμένα εισιτήρια, μετά από υπόδειξη της αστυνομίας

Newsroom
Final 8, Κύπελλο: Ακυρώθηκαν αγορασμένα εισιτήρια, μετά από υπόδειξη της αστυνομίας

bet365

Η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι - κατόπιν ελέγχου της αστυνομίας - ακύρωσε 15 αγορασμένα εισιτήρια για το Final 8 της Κρήτης.

Η διάθεση των εισιτηρίων για το Final 8 της Κρήτης, όπου θα συμμετάσχουν οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, Προμηθέας, Περιστέρι, ΠΑΟΚ, Άρης, ΑΕΚ και Πανιώνιος έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες.

Με την ΕΟΚ να ενημερώνει ότι μετά από την ταυτοποίηση που κάνει η αστυνομία, 15 αγορασμένα εισιτήρια ακυρώθηκαν, καθώς οι κάτοχοί τους εμπλέκονται σε υποθέσεις αθλητικής βίας, αλλά και σε άλλα, ακόμα βαρύτερα αδικήματα!

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Η κίνηση των εισιτηρίων για το Final 8 του ΟΠΑΠ Κυπέλλου Ανδρών που θα διεξαχθεί το διάστημα 15-18/2 στο Ηράκλειο είναι έντονη, ειδικά για τον τελικό μάλιστα έχουν απομείνει ελάχιστα, όπως έντονος και αναλυτικός είναι και ο έλεγχος στοιχείων από την Αστυνομία όλων όσοι αγοράζουν εισιτήρια, όπως είχε ανακοινωθεί από την ημέρα έναρξης της διάθεσής τους.

Τα «ζευγάρια» του Final 8 με Παναθηναϊκό-ΑΕΚ και ΠΑΟΚ-Άρη

Η ΕΟΚ έχει ήδη λάβει γνώση ότι η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει περίπου 15 κατόχους εισιτηρίων οι οποίοι εμπλέκονται σε υποθέσεις αθλητικής βίας, αλλά και σε άλλα, ακόμα βαρύτερα αδικήματα.

Τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα ακυρωθούν και η Αστυνομία έχει διαβιβάσει τα στοιχεία στην Εισαγγελία.

Όπως έχει γίνει σαφές, για οποιονδήποτε εμπλακεί σε περιστατικά βίας στο Ηράκλειο, θα ακολουθείται η διαδικασία του Αυτόφωρου.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα