Final 8 Κυπέλλου: Επίσημα στο Ηράκλειο οι τελικοί των Ανδρών και των Γυναικών

Final 8 Κυπέλλου: Επίσημα στο Ηράκλειο οι τελικοί των Ανδρών και των Γυναικών

bet365

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία με τον χορηγού του τελικού και επισημοποίησε ότι το φετινό Final 8 και το τελικός του Κυπέλλου Γυναικών θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο, στο κλειστό «Δύο Αοράκια».

Το Ηράκλειο και τα «Δύο Αοράκια» θα αποτελέσουν το κέντρου του ελληνικού μπάσκετ το Φεβρουάριου. Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας της με τον ΟΠΑΠ και επισημοποίησε ότι το Final 8 των Ανδρών και ο τελικός των Γυναικών θα γίνουν στην Κρήτη.

Στο Final 8 συμμετέχουν οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Άρης, Προμηθέας, Περιστέρι, ΑΕΚ και Πανιώνιος, όπου την Τετάρτη (17/1) θα γνωρίζουμε και τα ζευγάρια των προημιτελικών (αλλά και των υπόλοιπων φάσεων), μετά την τοποθέτηση του Πανιωνίου στις θέσεις 5-8 με κλήρωση.

Τα ημιτελικά στις Γυναίκες

Στις Γυναίκες, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα και η Ελευθερία Μοσχάτου θα φιλοξενήσει τις Εσπερίδες στα ημιτελικά, τα οποία θα διεξαχθούν στις 24 Ιανουαρίου.

Το Final 8 θα γίνει από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου, στις 15 και 16 του μήνα θα διεξαχθούν οι προημιτελικοί, στις 17/2 οι ημιτελικοί και στις 18 ο τελικός.

Την ίδια ημέρα (18/2) θα αναδειχθεί και η Κυπελλούχος στις Γυναίκες.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα