Ντέιβις στο Gazzetta: «Είμαι κουρασμένος, πεινάω αλλά και εξαιρετικά χαρούμενος»

Σπύρος Μαρκεζίνης
Ο Ντέιβις του Πανιωνίου κόντρα στη ΝΕΜ

bet365

Όσα δήλωσε ο Ντέιβις του Πανιωνίου στο Gazzetta μετά τη νίκη επί της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος, στον τελικό του Final 4.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού επικράτησε στον τελικό του UNICEF Trophy της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος με 66-63.

Πίσω από τον πρώτο σκόρερ Βεργίνη, βρέθηκε ο Ντέιβις, έχοντας σημειώσει συνολικά 14 πόντους με 5 ριμπάουντ και 2 ασίστ σε 34:50 λεπτά εντός παρκέ.

Ο ίδιος μίλησε στο Gazzetta και αναφέρθηκε τόσο στα συναισθήματά του για αυτή τη νίκη ενώ μίλησε και για τους οπαδούς της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντέιβις:

Για τις πρώτες σκέψεις μετά τη νίκη: «Απλά είμαι πολύ χαρούμενος. Αυτό το σύνολο πάλεψε πολύ σκληρά. Εμείς προετοιμαστήκαμε πολύ σκληρά για αυτό, οπότε είμαι περήφανος για τα παιδιά με τα οποία πήγαμε στον «πόλεμο». Παίξαμε ένα σπουδαίο ματς. Αμυντικά ήμασταν συγκεντρωμένοι οπότε απλά γεμάτος από συναισθήματα αυτή τη στιγμή. Είμαι κουρασμένος, πεινάω αλλά και εξαιρετικά χαρούμενος».

Για το ποιο ήταν το συστατικό «κλειδί» για τη νίκη: «Απλά το γεγονός ότι ήμασταν συγκεντρώμε καθ’ όλη τη διάρκεια, ακόμη και όταν είχαν την καλή τους περίοδο. Βρήκαν κάποια μεγάλα σουτ αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι και μείναμε πιστοί στο πλάνο μας σε όλο το ματς. Ειδικότερα στην άμυνα, βγάλαμε εκτός ορισμένους σημαντικούς παίκτες και όταν ακόμα άλλα παιδιά βρήκαν μεγάλα καλάθια, παραμείναμε επικεντρωμένοι στο πλάνο μας και τελικά πήραμε τη νίκη».

Για το πώς βίωσε ο ίδιος προσωπικά το ματς: «Εγώ το ήθελα πάρα πολύ, οπότε θα έκανα ό,τι μπορούσα ώστε να νικήσουμε. Αμυντικά, οτιδήποτε θα χρειαζόταν η ομάδα μου να κάνω, θα το έκανα και φτάσαμε στη νίκη. Νιώθω εξαιρετικά αυτή τη στιγμή. Είμαι πολυ΄χαρούμενος αυτή τη στιγμή».

Για τον κόσμο του Πανιωνίου: «Οι οπαδοί μας είναι τρομεροί! Τους αγαπώ! Είναι πραγματικά μέσα στο παιχνίδι. Μας υποστηρίζουν συνεχώς. Αγαπώ τους οπαδούς μας, έχουμε μία εξαιρετική βάση, πιστεύω πιθανότατα μία από τις καλύτερες στην Ελλάδα. Ευχαριστώ τους οπαδούς που ήταν εκεί και μας υποστήριξαν».

@Photo credits: eurokinissi, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα