Παναθηναϊκός: Αποθέωση για τις θριαμβεύτριες του Κυπέλλου (vid)

Παναθηναϊκός: Αποθέωση για τις θριαμβεύτριες του Κυπέλλου (vid)

Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού.

bet365

Οι παίκτριες του Παναθηναϊκού και η Ελένη Καπογιάννη γνώρισαν την αποθέωση στο παρκέ του «Παύλος Γιαννακόπουλος» μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο θριαμβευτής στο ντέρμπι του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακο (65-61), με τις «πράσινες» να γνωρίζουν την αποθέωση μόλις ολοκληρώθηκε το ματς.

Οι παίκτριες, αλλά και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας έμεινε για αρκετή ώρα στο παρκέ, με τους φιλάθλους να φωνάζουν συνθήματα για την πρόκριση.

Το όνομα της Ελένης Καπογιάννη έγινε επίσης σύνθημα στα χείλη των οπαδών, ενώ οι παίκτριες έκαναν κάτι σαν το γύρο του θριάμβου, κάνοντας high five με τους φιλάθλους που ήταν στις θέσεις πιο κοντά στο παρκέ, κατά μήκος των εξεδρών.

Η Τζασμίν Τζόουνς άρχισε να χορεύει υπό τους ήχους της μουσικής, ενώ αρκετές αθλήτριες είχαν αιτήματα απο φιλάθλους για μία φωτογραφία.

Δείτε το βίντεο:

@Photo credits: eurokinissi, ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα