Νίκη Λευκάδας - Παναθηναϊκός 57-67: Έκλεισε θέση στο ραντεβού αιωνίων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου

Νίκη Λευκάδας - Παναθηναϊκός 57-67: Έκλεισε θέση στο ραντεβού αιωνίων για τα προημιτελικά του Κυπέλλου

Δημήτρης Οικονόμου
Σταμολάμπρου

bet365

Με 57-67 ο Παναθηναϊκός «καθάρισε» την πρόκριση επί της Νίκης Λευκάδας στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 67-57 της Νίκης Λευκάδας και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα συναντήσει τον Ολυμπιακό, που πέτυχε ένα μοναδικό ρεκόρ χθες με τον Αθηναϊκό. Οι «πράσινες» παρέμειναν κυρίαρχες σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και απέκρουσαν την προσπάθεια αντίδρασης της Νίκης Λευκάδας στο τελευταίο δεκάλεπτο, φτάνοντας στο τελικό 67-57.

Τρεις ήταν οι διψήφιες για την ομάδα της Έλενας Καπογιάννη που οδήγησαν στην πρόκριση. Η Κόρτνεϊ Ρέιντζ πέτυχε 15 πόντους σε μία γεμάτη εμφάνιση που συνδυάστηκε με 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ η Τζόουνς προσέθεσε 12 με 8 ριμπάουντ για να ακολουθήσει η Σταμολάμπρου, που θα βρει στα προημιτελικά την πρώην ομάδα της, με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα.

Για τις ηττημένες που είχαν rotation έξι παικτριών, κορυφαία ήταν η Μανίς με 20 πόντους και 7/17 δίποντα, έχοντας παράλληλα 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 11-17, 27-36, 45-50, 57-67

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα