Λεπενιώτης: «Συνεχίζουμε με την ίδια ταπεινότητα, είμαστε πολύ δεμένοι» (vid)

Λεπενιώτης: «Συνεχίζουμε με την ίδια ταπεινότητα, είμαστε πολύ δεμένοι» (vid)

Newsroom
Λεπενιώτης: «Συνεχίζουμε με την ίδια ταπεινότητα, είμαστε πολύ δεμένοι» (vid)

bet365

Ο Νίκος Λεπενιώτης μίλησε ως γενικός γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον νέο τίτλο που ήρθε στην Κρήτη, αλλά και για την στήριξη του κόσμου στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας για το 2023 με το τέλος της διεξαγωγής του πρώτου Final 8 και ο Νίκος Λεπενιώτης σε δηλώσεις του μετά την κατάκτηση του τροπαίου στάθηκε στην ενέργεια και το κλίμα της ομάδας, την Κρήτη που φέρνει... γούρι, αλλά και την αγάπη του κόσμου.

«Συνεχίσαμε για δεύτερη χρονιά. Το Κύπελλο ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Ήρθε σχετικά εύκολα θα έλεγα, γιατί η ομάδα πραγματικά είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Είναι κάτι το οποίο το προετοιμάζαμε πολύ καιρό. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι μεταξύ μας, είμαστε πάρα πολύ δεμένοι.

Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι και στα δύο παιχνίδια και νομίζω παίξαμε σε υψηλό ρυθμό. Είναι ο δεύτερος τίτλος για φέτος, μετά το Super Cup, οπότε συνεχίζουμε με την ίδια ταπεινότητα, με τον ίδιο σεβασμό σε κάθε αντίπαλο και πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε τη δυνατότητα να πάμε ακόμα πιο ψηλά» είπε αρχικά για την Κρήτη και το πόσο... ταιριάζει στην ομάδα.

Και έπειτα αναφέρθηκε στην προσπάθεια του Final 8 που διεξήχθη για πρώτη φορά. «Νομίζω ότι τηρουμένων των αναλογιών πρέπει όλες οι ομάδες να είναι ικανοποιημένες. Είναι μια καινούργια διοργάνωση που στην Ευρώπη γίνεται πολλά χρόνια. Εδώ έγινε για πρώτη φορά. Οργανωτικά η ομοσπονδία έκανε πολύ καλή δουλειά. Πιστεύω πραγματικά ότι μπορούμε να χτίσουμε σε αυτό και τις επόμενες χρονιές να κάνουμε κάτι πολύ καλύτερο».

Ενώ όσον αφορά τον κόσμο και την στήριξη με τα συνεχόμενα sold out, ο Λεπενιώτης δήλωσε: «Αυτό είναι ένα πολύ ευχάριστο "πρόβλημα". Ο κόσμος και φέτος είναι πολύ κοντά στην ομάδα, στηρίζει την ομάδα, την έχει αγαπήσει την ομάδα και τον τρόπο που αγωνίζεται. Πραγματικά οφείλουμε στον κόσμο ένα μεγάλο ευχαριστώ. Πιστεύω τα επόμενα παιχνίδια στο ΣΕΦ και μέχρι τέλους της χρονιάς θα είναι μια γιορτή. Όπως είπα και πριν, επειδή σεβόμαστε τον κάθε αντίπαλο, πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι και με τη βοήθεια του υπέροχου κόσμου να πάμε μέχρι τέλους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα