Λαρεντζάκης στο Gazzetta: «Μας είπε ο κόουτς στο ημίχρονο να σουτάρουμε χωρίς πίεση» (vid)

Λαρεντζάκης στο Gazzetta: «Μας είπε ο κόουτς στο ημίχρονο να σουτάρουμε χωρίς πίεση» (vid)

Λαρεντζάκης στο Gazzetta: «Μας είπε ο κόουτς στο ημίχρονο να σουτάρουμε χωρίς πίεση» (vid)

bet365

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μιλάει στο Gazzetta για το πώς επικράτησε ο Ολυμπιακός του Παναθηναϊκού και αναφέρεται στον Κυριακάτικο τελικό του Κυπέλλου απέναντι στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη.

Αποστολή στο Ηράκλειο: Κωνσταντίνος Μελάγιες

Ο Ολυμπιακός επικράτησε ξανά του Παναθηναϊκού και... έκλεισε θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με σκοπό να διατηρήσει τα σκήπτρα του απέναντι στο Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη. Οι «ερυθρόλευκοι» όπως είπε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο Gazzetta, σούταραν χωρίς πίεση μετά την προτροπή του Γιώργου Μπαρτζώκα και κατάφεραν να γυρίσουν από το -5 του ημιχρόνου.

Οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη στο Gazzetta.

«Θεωρώ ότι μείναμε μαγκωμένοι στην αρχή. Ο κόουτς στα αποδυτήρια μας είπε να ηρεμήσουμε να παίξουμε το μπάσκετ μας. Ο Κάνααν και ο Παπανικολάου έβαλαν μεγάλα σουτ. Τα πάντα ξεκινήσανε από την άμυνα.

Κανείς δεν μπορεί να βάζει τα σουτ πάντα. Τα δημιουργήσαμε τα σουτ όπως κάνουμε στην προπόνηση, για αυτό είμαστε πρώτοι σε Ελλάδα και EuroLeague. Ξεκινάμε όμως πάντα από την άμυνα.

Μας είπε ο κόουτς να μην έχουμε πίεση, να σουτάρουμε με αυτοπεποίθηση και να παίξουμε το μπάσκετ μας, δεν παίζει ρόλο ο η προϊοστορία. Όλοι μπορούν να κερδίσουν όλους».

Για τον τελικό με το Περιστέρι: «Η αλήθεια είναι ότι το Περιστέρι είναι η μόνη ομάδα που μας κόντραρε στην έδρα της. Ο Βασίλης έχει κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Πρέπει να μη χαλαρώσουμε γιατί αύριο είναι ο πραγματικός τελικός».

Για το αν άδειασε ο Ολυμπιακός μετά το ντέρμπι: «Το παιχνίδι τελείωσε, πρέπει να ξεκουραστούμε, να δούμε το Περιστέρι. Με συγκέντρωση και τις οδηγίες θα έχουμε καλό αποτέλεσμα».

Για τον κόσμο που βρέθηκε στον ημιτελικό: «Θέλουμε τον κόσμο στο γήπεδο, όλοι θέλουμε γεμάτα γήπεδα. Καλώς ή κακώς δεν μπορούμε να οργανώσουμε ντέρμπι με φιλάθλους των δύο ομάδων. Ελπίζω ο κόσμος να το απολαμβάνει, να γίνεται μια γιορτή και να εξελισσόμαστε για το καλό του ελληνικού μπάσκετ».

Η εκπομπή του Gazzetta και οι δηλώσεις του Λαρεντζάκη

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα