Γιώργος Καλαϊτζάκης στο Gazzetta: «Ίσως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, να είμαστε συγκεντρωμένοι» (vid)

Γιώργος Κούβαρης
Γιώργος Καλαϊτζάκης στο Gazzetta: «Ίσως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, να είμαστε συγκεντρωμένοι» (vid)

bet365

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μίλησε στο Gazzetta για το ντέρμπι που έρχεται στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στον ημιτελικό του Κυπέλλου με τη νίκη επί του Κολοσσού και εκεί θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης μίλησε στο Gazzetta για το ντέρμπι αιωνίων που έρχεται (19:15, 18/2) και τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη 40 λεπτά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην εκπομπή του Gazzetta

«Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Δείξαμε ετοιμότητα σε όσα μας είπε ο προπονητής μας. Στην αρχή της τέταρτης χαλαρώσαμε λίγο. Ειδικά στο αυριανό ματς δεν μπορείς να έχεις τέτοια διαστήματα που δεν θα είσαι καλός. Έχουμε λιγότερο από 24 ώρες να ξεκουραστούμε. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι το αυριανό. Ίσως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αυτή τη στιγμή, παίζουν χρόνια μαζί. Θα προσπαθήσουμε να τους σταματήσουμε.

Κάθε ματς είναι διαφορετικό, όλα μπορούν να γίνουν, θα δούμε αύριο. Να είμαστε συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά, δεν πρέπει να έχεις κενά διαστήματα όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα