Λιόλιος: «Παίρνουμε μαθήματα για το μέλλον, παλεύουμε για διακρίσεις με τις Εθνικές»

Newsroom
Λιόλιος: «Παίρνουμε μαθήματα για το μέλλον, παλεύουμε για διακρίσεις με τις Εθνικές»

bet365

Για το Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών που διεξήχθη στα Χανιά που είχε θετικό πρόσημο μίλησε ο Βαγγέλης Λιόλιος, τονίζοντας και την επιθυμία της Ομοσπονδίας για επιτυχίες των Εθνικών Ομάδων.

Ο Πρόεδρος της ΕΟΚ μίλησε μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας γυναικών, όπου αναδείχθηκε τροπαιούχος ο Ολυμπιακός, μοιράζοντας συγχαρητήρια σε όσους συντέλεσαν στην διεξαγωγή του.

Στην συνέχεια επισήμανε το παράδειγμα που έδωσε η φετινή διοργάνωση για να ακολουθήσουν και επόμενες διορθώνοντας όσα δεν είχαν γίνει στο παρελθόν.

Μεταξύ άλλων είπε: «Ήταν μία γιορτή και το απόλαυσα. Μου άρεσαν όλα. Μου άρεσε που οι αθλήτριες έδωσαν συγχαρητήρια η μία στην άλλη, που ο κόσμος στήριξε το μπάσκετ, μου άρεσαν όλα. Νομίζω πως για τα επόμενα χρόνια παίρνουμε μαθήματα να κάνουμε σωστά όσα δεν είχαμε κάνει. Ευχαριστώ όσους βοήθησαν να γίνει αυτή η διοργάνωση.

Παλεύουμε για μία διάκριση με την Εθνική ομάδα τόσο σε άνδρες όσο και στις γυναίκες. Να δώσουμε στην ομοσπονδία τις κατάλληλες συνθήκες και να βοηθήσουμε την Εθνική για να μας κάνει περήφανους.»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα