Νικολοπούλου: «Είμαστε μαθημένοι σε τίτλους» (vid)

Νικολοπούλου: «Είμαστε μαθημένοι σε τίτλους» (vid)

Newsroom
Νικολοπούλου: «Είμαστε μαθημένοι σε τίτλους» (vid)

bet365

Η Αγγελική Νικολοπούλου μετά την νίκη του Ολυμπιακού επί της Ελευθερίας Μοσχάτου και την κατάκτηση του 5ου Κυπέλλου Ελλάδας στην ιστορία του συλλόγου δήλωσε πως είναι μαθημένοι σε τίτλους, ενώ τόνισε τον επόμενο!

Η «ερυθρόλευκη» γκαρντ μίλησε στην ΕΡΤ μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο Κλειστό Κλασιδού κόντρα στην Ελευθερία Μοσχάτου σχολιάζοντας τα εξής:

Το 5/5 στο Κύπελλο και την ομάδα που γράφει ιστορία: «Αυτή είναι η ομάδα του Ολυμπιακού, αυτή είναι η οικογένεια του Ολυμπιακού, είμαστε μαθημένοι στους τίτλους η αλήθεια είναι. Προσπαθούμε να τους διατηρήσουμε και να τους πάμε και ένα βήμα παραπέρα κάθε φορά».

Το παιχνίδι με την Ελευθερία και την δυσκολία που αντιμετώπισαν με την ζώνη: «Δεν εμφανιστήκαμε ιδιαίτερα συγκεντρωμένες στο γήπεδο. Μας έβαλε δύσκολα και συγχαρητήρια και στο Μοσχάτο παρουσιάστηκε πάρα πολύ δυνατό σήμερα. Έπρεπε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο, δεν το κάναμε. Παρόλα αυτά πήραμε την νίκη και το Κύπελλο και αυτό μετράει».

Το πρωτάθλημα και την πιθανή συνάντηση με τον Παναθηναϊκό στους τελικούς: «Από την αρχή οι στόχοι ήταν τρεις... Πρωτάθλημα, Κύπελλο και όσο καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Τα δύο τα καταφέραμε και πάμε για το τρίτο».

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις της Νικολοπούλου:

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα