Παπαγιάννης στο Gazzetta: «Πικραθήκαμε αλλά πεισμώσαμε για το πρωτάθλημα, το θέλουμε 200%»

Παπαγιάννης στο Gazzetta: «Πικραθήκαμε αλλά πεισμώσαμε για το πρωτάθλημα, το θέλουμε 200%»

Γιώργος Κούβαρης
Παπαγιάννης στο Gazzetta: «Πικραθήκαμε αλλά πεισμώσαμε για το πρωτάθλημα, το θέλουμε 200%»

bet365

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στο Gazzetta και αφού δεν έκρυψε την πίκρα του για την έκβαση του τελικού και την απώλεια του Κυπέλλου, υποστήριξε ότι ο Παναθηναϊκός επιθυμεί πλέον στο... 200% την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ηράκλειο - Αποστολή: Γιώργος Κούβαρης.

Η αλήθεια είναι ότι ήταν ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού τη στιγμή που ο τελικός είχε αρχίσει να... στραβώνει για την ομάδα του.

Πάλευε σε όλα τα ριμπάουντ, κυνηγούσε τα hustle plays, ανανέωσε επιθέσεις, «έσπαγε» καλά τη μπάλα στην περιφέρεια, αλλά το «black out» των παικτών των «πρασίνων» στάθηκε... υπέραρκετο για τον Ολυμπιακό να γυρίσει το ματς και να πανηγυρίσει στο τέλος το Κύπελλο Ελλάδας.

Αν και αρκετά πικραμένος από την απώλεια του πρώτου τίτλου της χρονιάς, ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στο Gazzetta και με περίσσια δόσης αποφασιστικότητας έστειλε το... δικό του μήνυμα ενόψει των τελικών του πρωταθλήματος.

«Αμυντικά χάσαμε κάποια σημαντικά ριμπάουντ, στην επίθεση κολλήσαμε και δυστυχώς ο Ολυμπιακός έβαλε κάποια κρίσιμα σουτ, γύρισε το ματς και στη συνέχεια πήρε και κάποια διαφορά» ήταν η εξήγηση του «Big Papa» για την ολική ανατροπή στον τελικό και το σημείο που οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το comeback και έφτασαν στο σημείο να πάρουν τα ηνία στα χέρια τους.

Ο Έλληνας σέντερ δεν έκρυψε την απογοήτευσή του από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός έφτασε πολύ κοντά στην πηγή λέγοντας ότι «ξεκάθαρα και τα έχουμε με τους εαυτούς μας. Είχαμε πάρει μια καλή διαφορά και πραγματικά φεύγουμε με μια πίκρα από την Κρήτη. Πλέον κοιτάζουμε το πρωτάθλημα» ενώ για τα 0/13 εντός παιδιάς της τελευταίας περιόδου, είπε: «Δυστυχώς έγινε και πρέπει να προχωρήσουμε παρακάτω».

«Δίκαιο το αποτέλεσμα, δεν ήμασταν όσο έπρεπε συγκεντρωμένοι»

Επιπλέον, και σε ερώτηση για το αν το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο με τον τρόπο που εξελίχθηκε, ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν σαφής: «Ναι ήταν δίκαιο. Δεν μπορώ να πω κάτι. Είχα πει και στη συνέντευξη Τύπου την παραμονή του Final 4 να το πάρει ο καλύτερος. Και δυστυχώς δεν ήμασταν όσο έπρεπε συγκεντρωμένοι. Χάσαμε έναν σπουδαίο τίτλο για τη χρονιά».

Όσο για το αύριο του Παναθηναϊκού; «Ξεκάθαρα ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Να σκαρφαλώσουμε αρχικά όσο πιο ψηλά γίνεται στην EuroLeague ενώ όσον αφορά το πρωτάθλημα, η προσπάθειάς μας θα φτάσει στο 200% προκειμένου να το κατακτήσουμε. Έχουμε πεισμώσει! Θέλαμε πάρα πολύ το Κύπελλο και πλέον έχουμε πεισμώσει για το πρωτάθλημα»

Ήδη οι «αιώνιοι» μετρούν τρία παιχνίδια και ο Έλληνας σέντερ υποστήριξε ότι «και οι δύο ομάδες γνωρίζει η μία την άλλη. Γνωρίζουν τις αδυναμίες και τις δυνατότητες. Από εκεί και πέρα το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Έχει μείνει ένα ματς της EuroLeague και ένα για την regular season της Basket League, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε για το πλεονέκτημα της έδρας στα playoffs..».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα