Ζούρος: «Δεν υπάρχουν λόγια για τους παίκτες μου, είμαι περήφανος» (vid)

Ζούρος: «Δεν υπάρχουν λόγια για τους παίκτες μου, είμαι περήφανος» (vid)

Newsroom
Ζούρος: «Δεν υπάρχουν λόγια για τους παίκτες μου, είμαι περήφανος» (vid)

bet365

Στην προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του καθ' όλη την διάρκεια του ημιτελικού κόντρα στον Παναθηναϊκό στάθηκε ο Ηλίας Ζούρος.

Έπειτα από την ήττα (85-68) από τους «πράσινους» στον ημιτελικό του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στα Δύο Αοράκια, ο έμπειρος τεχνικός των Πατρινών δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, δεν υπάρχουν λόγια... Εδώ κι εννέα μέρες δεν έχουμε κάνει προπόνηση. Έχουμε δύο παίκτες που προέρχονται από κορονοϊό, δεν μπορούσαν να περπατήσουν τα παιδιά. Έκαναν προπόνηση υπό άθλιες συνθήκες».

«Τα παιδιά πάλεψαν από το 1ο έως το 40ο λεπτό. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, εύχομαι καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό», κατέληξε ο Ηλίας Ζούρος.

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, ήρθαμε χωρίς προπόνηση εδώ, αφού ουσιαστικά μετά το παιχνίδι της Προύσας δεν κάναμε προπόνηση. Δύο παίκτες έπαιξαν ηρωικά μετά από κορονοϊό, με πολύ χαμηλό ανοσοποιητικό και χωρίς δυνάμεις. Η ομάδα πάλεψε, ήταν συγκεντρωμένη όσο μπορούσε, αλλά κάποια στιγμή σε εγκαταλείπουν οι δυνάμεις και αυτό οδηγεί σε λάθος επιλογές. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Παναθηναϊκού, συγχαρητήρια στην ΕΟΚ για τη διοργάνωση του Final 4και εύχομαι να γίνουν δύο ακόμη καλά παιχνίδια. Αξίζουν συγχαρητήρια και στον Προμηθέα γιατί για μία ακόμη σεζόν έφτασε τόσο μακριά στο Κύπελλο, μετά τους δύο τελικούς συμμετέχοντας φέτος και στο Final 4».

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα