Νικολόπουλος: «Δεν απέχουν πολύ από το 50% τα 2.000 εισιτήρια, είναι θέμα της αστυνομίας»

Γιώργος Κούβαρης
Νικολόπουλος: «Δεν απέχουν πολύ από το 50% τα 2.000 εισιτήρια, είναι θέμα της αστυνομίας»

bet365

Ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ, Νίκος Νικολόπουλος, μίλησε στην συνέντευξη Τύπου του Final 4 και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που γίνεται από την Ομοσπονδία που έχει αρχή το Final 4 του Κυπέλλου στο Ηράκλειο. Αποστολή -Ηράκλειο: Γιώργος Κούβαρης.

Ο Νίκος Νικολόπουλος ήταν αυτός που άνοιξε την... αυλαία της προγραμματισμένης συνέντευξης Τύπου αναφερόμενος στην μεγάλη προσπάθεια της Ομοσπονδίας. Απάντησε, μάλιστα, και για το ενδεχόμενο να αυξηθούν οι διαθέσιμες θέσεις για το κοινό στον τελικό της Κυριακής (20/02) λέγοντας πως δεν είναι στα δικά τους χέρια αυτή τη στιγμή.

Αρχικά είπε: «Σας καλωσορίζουμε στο φιλόξενο Ηράκλειο. Η εικόνα του πάνελ προδίδει την νέα μορφή της τελικής φάσης του Κυπέλλου. Δεν είναι ακριβώς νέα, αλλά ήταν... ξεχασμένη, καθώς είχε διοργανωθεί Final Four πριν από 18 χρόνια. Πρωταρχικό μέλημα και σκέψη της νέας διοίκησης της ΕΟΚ είναι όλοι οι τομείς που αφορούν το μπάσκετ να αναβαθμιστούν. Είμαστε σίγουροι πως αυτή η μορφή τέλεσης της τελικής φάσης είναι πραγματικά μια κίνηση προς την αναβάθμιση του Κυπέλλου.

Αυτή η αναβάθμιση μας οδηγεί και σε άλλες σκέψεις που με την συμβολή των ομάδων θα προχωρήσουμε σε αυτές. Θέλουμε με τη βοήθεια όλων να στεφθεί από επιτυχία αυτό το εγχείρημα, για να προχωρήσουμε και σε άλλες σκέψεις που έχουμε. Θεωρώ ότι αυτό το τριήμερο θα ολοκληρωθεί την Κυριακή με μια γιορτή και εκείνο το βράδυ θέλω να το εννοούμε.

Παράλληλα υπάρχουν και δράσεις που θα γίνουν το Σάββατο, εφόσον το επιστρέψουν οι καιρικές συνθήκες, με 3on3 και μια συμβολή δενδροφύτευση. Θέλω να ευχαριστήσω την περιφέρεια Κρήτης, τον Δήμο Ηρακλείου, την τοπική Ένωση Κρήτης. Είμαι σίγουρος ότι την Κυριακή θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Εύχομαι στις ομάδες υγεία και να πετύχει ο καθένας τους στόχους του».

Για μία πιθανή αύξηση των εισιτηρίων στον τελικό: «Πετύχαμε να έχουμε 2.000 άτομα στα αυριανά ματς. Δεν απέχει πολύ αυτό από το 50%. Υπάρχει μια διαδικασία που τηρείται αυστηρά από την αστυνομία. Έχουν τεθεί χρονικά όρια, για να γίνει έλεγχος για τα ονόματα. Δεν ξέρω αν θα προλάβουμε να έχουμε αυτή τη δυνατότητα, για να έχουμε περισσότερα άτομα στον τελικό της Κυριακής».

Για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων: «Περιμένουμε την έγκριση από την αστυνομία. Έχουν διατεθεί τα περισσότερα εισιτήρια με λίστα σε συγκεκριμένα άτομα που τα έχουν ζητήσει. Δεν γνωρίζω αν υπάρχουν μεμονωμένα εισιτήρια αυτή τη στιγμή και σε ποιο σημείο θα διατεθούν. Αν υπάρξουν, θα βγουν και οι σχετικές ανακοινώσεις».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα