Πρίφτης: «Το Final 4 είναι απάντηση στα δυσάρεστα γεγονότα που προηγήθηκαν»

Πρίφτης: «Το Final 4 είναι απάντηση στα δυσάρεστα γεγονότα που προηγήθηκαν»

Γιώργος Κούβαρης
Πρίφτης: «Το Final 4 είναι απάντηση στα δυσάρεστα γεγονότα που προηγήθηκαν»

bet365

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του Final 4 Κυπέλλου στα «Δύο Αοράκια» ο Δημήτρης Πρίφτης είπε ότι θέλει η ομάδα του βγάλει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της το τριήμερο και εκθείασε τον θεσμό. Ηράκλειο - Αποστολή: Γιώργος Κούβαρης

Στην αρχική του τοποθέτηση ο 52χρονος τεχνικός δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καταρχάς να συγχαρώ τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό το Final 4 και να ευχηθώ να διεξαχθεί ένα όμορφο τουρνουά μπάσκετ και να το χαρεί ο κόσμος. Τόσο όσοι έρθουν στο γήπεδο, το οποίο προφανώς θα θέλαμε να είναι γεμάτο, όσο και όσοι το παρακολουθήσουν από την τηλεόραση» και συνέχισε:

«Από εκεί και πέρα θέλω να επισημάνω ότι είναι ελπιδοφόρο και αισιόδοξο το γεγονός ότι διεξάγεται ένα Final 4 για την τελική φάση του γηπέδου. Να ευχηθούμε αυτό να διευρυνθεί και στο μέλλον να διοργανωθεί και Final 8. Είναι ένα πολύ αισιόδοξο γεγονός, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία γεγονότα, τα οποία όλοι καταδικάζουμε είναι πολύ δυσάρεστα. Η διεξαγωγή του Final 4 είναι μια απάντηση σε αυτά τα φαινόμενα. Και ελπίζουμε να καθιερωθούν αυτά τα τουρνουά κάθε χρόνο».

Για το γεγονός ότι ο άλλοτε στόχος των τριών τίτλων έχει μειωθεί στους δύο: «Προφανώς οι δύο ομάδες, αλλά όχι μόνο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός, έχουν αφήσει μία μεγάλη κληρονομιά. Αυτομάτως ανεβάζει τις προσδοκίες του φίλαθλου και του οπαδικού κοινού. Σαφέστατα έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα. Για την ομάδα μας είναι μια μεταβατική περίοδος αν λάβουμε υπόψιν μας το παρελθόν της. Σαφέστατα βασικός στόχος μας είναι το Κύπελλο. Θα τα δώσουμε όλα. Το σημαντικό για μας είναι να φτάσουμε στο υψηλότερο επίπεδο με βάση τις ικανότητές μας. Να πιάσουμε τα ομαδικά μας επίπεδα και όχι μόνο τα ατομικά ώστε να διεκδικήσουμε αυτό το τρόπαιο. Και θα το κάνουμε. Θα το πράξουμε στο γήπεδο.»

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα