Κύπελλο Ελλάδας: Συνάντηση Βαγγέλη Λιόλιου με τον Τάκη Θεοδωρικάκο

Newsroom
Κύπελλο Ελλάδας: Συνάντηση Βαγγέλη Λιόλιου με τον Τάκη Θεοδωρικάκο

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, συναντήθηκε με τον Τάκη Θεοδωρικάκο προκειμένου να συζητήσουν για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και το ζήτημα της οπαδικής βίας.

Στην προγραμματισμένη συνάντηση του Βαγγέλη Λιόλιου με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκο, οι δύο άνδρες στάθηκαν σε ζητήματα που αφορούν την διεξαγωγή του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά και το πρόβλημα της οπαδικής βίας.

Δείτε αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ο αθλητισμός δεν είναι πόλεμος, είναι γιορτή»

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Βαγγέλη Λιόλιο . Συζητήθηκε η διεξαγωγή του Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος στο Ηράκλειο της Κρήτης και θέματα οπαδικής βίας. Ο κ. Θεοδωρικάκος σε ανάρτησή του στα social media αναφέρει:

«Στη συνάντηση εργασίας που είχαμε με τον Πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στα "Δύο Αοράκια" στο Ηράκλειο Κρήτης, η συζήτησή μας επικεντρώθηκε γύρω από την καταπολέμηση της οπαδικής βίας. Τώρα, είναι η κατάλληλη ώρα να βάλουμε τέλος στη βία και στον χουλιγκανισμό, είτε είναι μέσα είτε είναι έξω από τα γήπεδα. Αυτό το Σαββατοκύριακο, κάνουμε πράξη το σύνθημα: “Ο αθλητισμός δεν είναι πόλεμος, είναι γιορτή».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα