Μπαρτζώκας: «Σε γενικές γραμμές δεν είμαι ευχαριστημένος»

Newsroom
Μπαρτζώκας: «Σε γενικές γραμμές δεν είμαι ευχαριστημένος»

bet365

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στις εγχώριες διοργανώσεις με την επιβλητική νίκη επί του Κολοσσού στη Ρόδο ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε πως το ζητούμενο για τους Πειραιώτες είναι να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους ενόψει της συνέχειας.

Οι Πειραιώτες προκρίθηκαν στη 2η αγωνιστική της Β' φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας έπειτα από το 67-94 επί του Κολοσσού ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας εξήγησε πως σε γενικές γραμμές δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του στη Ρόδο.

«Μπορεί να κερδίσαμε εύκολα, όμως, σε γενικές γραμμές δεν είμαι ευχαριστημένος. Σε μεγάλα διαστήματα δεν παίξαμε καλό μπάσκετ, δεν πήγαμε σε σωστές αποφάσεις και ήμασταν υποτονικοί στην άμυνα. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το αναλύσουμε, ώστε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει σε Ελλάδα και Ευρώπη. Επίσης είναι πολύ σημαντικό να βρουν αγωνιστικό ρυθμό οι Παπανικολάου και Πρίντεζης. Είναι δύο παίκτες πολύ σημαντικοί για εμάς, όμως, έμειναν αρκετό καιρό εκτός και βρίσκονται λίγο πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους» εξήγησε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

@Photo credits: INTIME
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα