Παναθηναϊκός: Η εξάδα των ξένων για τον τελικό - Ποιοι έμειναν εκτός

Γιώργος Κούβαρης
Οσμαν Γκραντ

bet365

Ο Εργκίν Άταμαν αποφάσισε για την εξάδα των ξένων ενόψει του μεγάλου τελικού με τον Ολυμπιακό (21/02, 20:00) στα «Δύο Αοράκια».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Γιώργος Κούβαρης

Αναμενόμενη η απόφαση του Τούρκου προπονητή του Παναθηναϊκού για την τελική εξάδα των ξένων ενόψει του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο Εργκίν Άταμαν άφησε εκτός τον Τι Τζέι Σορτς, όπως είχε κάνει και στον προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, προκειμένου να βρεθεί στην εξάδα των ξένων ο Τσέντι Όσμαν. Επίσης έμεινε εκτός ο Κένεθ Φαρίντ και βρέθηκε εκ νέου στη επιλογή των ξένων ο Ρισόν Χολμς.

Έτσι, λοιπόν, η εξάδα των ξένων αποτελείται από τους Τσέντι Όσμαν, Ρισόν Χολμς, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Η εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού

  • Τσέντι Όσμαν
  • Ρισόν Χολμς
  • Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις
  • Τζέριαν Γκραντ
  • Κέντρικ Ναν
  • Χουάντσο Ερνανγκόμεθ
@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα