Μαρούσι - Ολυμπιακός: Η διαιτητική τριάδα του ημιτελικού
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με το Μαρούσι στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος που διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης. Για τους ερυθρόλευκος, ο Μόντε Μόρις επιστρέφει στην 12άδα για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του στις 9 Ιανουαρίου.
Έγιναν γνωστοί οι τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν την αναμέτρηση μεταξύ της ομάδας του Μπαρτζώκα και του συνόλου του Παπαθεοδώρου.
Τον ημιτελικό θα διευθύνουν η Τσαρούχα, ο Συμεωνίδης και ο Μπακάλης. Ο Ολυμπιακός απέκλεισε την ΑΕΚ στον προημιτελικό, ενώ το Μαρούσι άφησε εκτός συνέχειας τον Άρη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
