Τελικός Κυπέλλου Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του αγώνα
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα τεθούν αντιμέτωποι σε λίγη ώρα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους τρεις που θα διευθύνουν την αναμέτρηση να είναι οι Τσαρούχα, Τσιμπούρης και Μαγκλογιάννης.
Με την ΚΕΔ να μη δίνει στο φως της δημοσιότητας τα τρία ονόματα που ορίστηκαν από νωρίς. Κάτι που συνέβη πρώτη φορά και είχε ως στόχο να προφυλάξει τη διαιτητική τριάδα από την ένταση γύρω από τα ονόματά τους.
Μάλιστα ούτε οι δύο ομάδες του τελικού είχαν ενημέρωση για τα ονόματα των διαιτητών. Αμφότερες έμαθαν αυτούς που θα διευθύνουν το παιχνίδι του τροπαίου δύο ώρες πριν από το τζάμπολ.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
