Μπαρτζώκας στο Gazzetta: «Αφιερώνω τη νίκη στον Γουίλιαμς Γκος και κυρίως στον Μιλουτίνοφ που μας είδε από το σπίτι»

Μπαρτζώκας στο Gazzetta: «Αφιερώνω τη νίκη στον Γουίλιαμς Γκος και κυρίως στον Μιλουτίνοφ που μας είδε από το σπίτι»

Γιώργος Μπαρτζώκας

bet365

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στο Gazzetta αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό και στάθηκε στους απόντες, Γουίλιαμς Γκος και Νίκολα Μιλουτίνοφ. Αποστολή στο Ηράκλειο: Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Λίγο μετά την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου Κυπέλλου Ελλάδας από τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε από τα «Δύο Αοράκια» στο Gazzetta, στεκόμενος στην αμυντική προσπάθεια της ομάδας του, ενώ αφιέρωσε τον τίτλο στους συνεργάτες του, αλλά και τους τραυματίες Γκος, Μιλουτίνοφ.

Οι δηλώσεις του Μπαρτζώκα στο Gazzetta

«Οι τίτλοι είναι πάντα σημαντικοί ιδίως για έναν οργανισμό σαν τον Ολυμπιακό. Το γεγονός ότι ήταν ο 7ος σερί τίτλος ήταν πολύ σημαντικός για εμάς. Η δουλειά συνεχίζεται, ας χαρούμε μια μέρα».

Για το χαμηλό σκορ: «Οι δύο ομάδες έδωσαν έμφαση στην άμυνα, ο Παναθηναϊκός είναι βελτιωμένος εκεί, εμείς είχαμε άσχημο ποσοστό στα τρίποντα, δεν τα βάλαμε λόγω νευρικότητας στο πρώτο ημίχρονο. Όταν ηρεμήσαμε και βρήκαμε ρυθμό βάλαμε σουτ που άνοιξαν τη διαφορά, ελέγχαμε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια. Αμυντικά ήμασταν πολύ συμπαγείς, αν εξαιρέσουμε 3-4 σουτ του Μήτογλου, νομίζω ότι πετύχαμε τους αμυντικούς μας στόχους, πάνω στον Ναν, τον Σλούκα».

Για τους ψηλούς της ομάδας: «Έπαιξαν πολύ καλά, εγώ δε θα ξεχωρίσω ποτέ παίκτες γιατί οι περιφερειακοί έπαιξαν εξαιρετική άμυνα, όπως ο Γουόκαπ στον Ναν. Θα ήθελα να αφιερώσω την προσπάθεια σε όλους τους συνεργάτες μου, τον Νάιτζελ που δεν έπαιξε και τον Μιλουτίνοφ που μας είδε από το σπίτι»

@Photo credits: eurokinissi
 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα