Ολυμπιακός: Ψυχολογικό μπουστάρισμα από Αγγελόπουλους και 200 φίλους της ομάδας (vid)

Ολυμπιακός: Ψυχολογικό μπουστάρισμα από Αγγελόπουλους και 200 φίλους της ομάδας (vid)

Ολυμπιακός

bet365

Οι Πρόεδροι του Ολυμπιακού, κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος αλλά και 200 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο ξενοδοχείο της αποστολής και έστειλαν το δικό τους μήνυμα ενόψει του τελικού Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Κωνσταντίνος Μελάγιες.

Ψυχολογικό μπουστάρισμα από τους φίλους του Ολυμπιακού πριν τον τελικό της Κρήτης. Περίπου 200 οπαδοί της ομάδας που μένουν στο Ηράκλειο, βρέθηκαν μπροστά στο ξενοδοχείο της αποστολής και έκαναν τη δική τους... φασαρία με συνθήματα, δίνοντας έτσι τον τόνο για τον τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό (19:00, live στο Gazzetta).

Οι φίλοι του Ολυμπιακού που είδαν τόσο πέρσι όσο και πρόπερσι την ομάδα τους να κερδίζει τον Παναθηναϊκό και να κατακτά το τρόπαιο. Άλλωστε και ο ίδιος ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχτηκε πως η Κρήτη δημιουργεί ωραία συναισθήματα στους «ερυθρολεύκους», που έχουν στεφθεί Κυπελλούχοι εκεί δύο σερί χρονιές.

Στο ξενοδοχείο βρέθηκαν και οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι αποθεώθηκαν από τους φίλους του Ολυμπιακού.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έξω από το ξενοδοχείο στο Ηράκλειο

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα