Ολυμπιακός: Χάνει τον ημιτελικό του Κυπέλλου ο Γουίλιαμς Γκος

Ολυμπιακός: Χάνει τον ημιτελικό του Κυπέλλου ο Γουίλιαμς Γκος

Δημήτρης Οικονόμου
Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος.

bet365

Χωρίς τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος θα αγωνιστεί στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός, με τον Αμερικανό να έχει μυικό σπασμό στους οπίσθιους μηριαίους.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος δεν πρόλαβε καλά καλά να πατήσει παρκέ για τον προημιτελικό του Ολυμπιακού απέναντι στο Περιστέρι. Αποχωρώντας μετά από 42'' ο Γουίλιαμς Γκος δεν ξαναμπήκε στον προημιτελικό και δε θα αγωνιστεί ούτε στον ημιτελικό, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Ο Αμερικανός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και έχει μυικό σπασμό οπίσθιων μηριαίων αριστερά. Δεδομένα λοιπόν δε θα αγωνιστεί απέναντι σε Προμηθέα ή Πανιώνιο το βράδυ του Σαββάτου (17/2).

Πλέον μένει να φανεί αν ο Ολυμπιακός θα τον έχει στη διάθεσή του αν και εφόσον προκριθεί στον τελικό. Ο Γουίλιαμς Γκος αποτελεί σημαντικό κομμάτι της φετινής σεζόν για τους «ερυθρολεύκους», μετρώντας σε 18 παιχνίδια της EuroLeague 8.9 πόντους, 3.2 ασίστ και 2.3 ριμπάουντ σε 21 λεπτά συμμετοχής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα