Αταμάν: «Αγόρασα την Τορίνο με την άδεια της Αναντολού Εφές»

Αταμάν: «Αγόρασα την Τορίνο με την άδεια της Αναντολού Εφές»

bet365

Ο Τούρκος προπονητής εξήγησε το σκεπτικό με το οποίο επένδυσε στην ιταλική ομάδα.

Ο προπονητής της Αναντολού Εφές μαζί με δύο φίλους του επιχειρηματίες αγόρασαν την Τορίνο.

Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και ανέλυσε το σκεπτικό της επιχειρηματικής αυτής κίνησης.

Ο Αταμάν ανέφερε πως, «αγόρασα το 100% της ομάδας. Αλλά υπάρχει μια λεπτομέρεια. Η Τορίνο ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία φέτος, αλλά υπάρχει μια κατάσταση που δεν της επιτρέπει να βρεθεί εκεί λόγω της πανδημίας. Εάν παίξει στην πρώτη κατηγορία θα έχω το 100%, εάν παίξει στη δεύτερη κατηγορία τότε θα έχω το 50%.

Υπάρχει ο Οκάν Τσαν Γιαντίρ,που με βοηθάει με αυτή την επιχείρηση. Με αυτόν θα υπάρχουν 2-3 Τούρκοι για τη διαχείριση του κλαμπ. Θέλουμε να κάνουμε την Τορίνο τουρκική ομάδα. Υπάρχουν σκέψεις για Τούρκους χορηγούς και ίσως 1-2 Τούρκους παίκτες.

Είναι το μόνο μπασκετικό κλαμπ στο Τορίνο. Μπορεί να γίνει μια ομάδα που να έχει φωνή στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, όπως η Εφές, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα, η Φενέρμπαχτσε, ο Ολυμπιακός. Το κλαμπ έχει πολύ ισχυρούς χορηγούς. Θα κάνουμε ένα έξυπνο μπάτζετ και θα πάμε βήμα βήμα.

Το Τορίνο είναι πολύ σημαντικό κέντρο αθλητισμού στην Ιταλία.

Έκανα την επένδυση με την άδεια της Αναντολού Εφές. Επειδή η βασική μου δουλειά θα είναι να είμαι προπονητής στην Εφές. Η διαχείριση και το τεχνικό σταφ της Τορίνο θα είναι ξεχωριστά.

Θα συνεχίσουμε με τον Ιταλό προπονητή που μας ανέβασε στην πρώτη κατηγορία. Οι μεταγραφές θα γίνονται από τον κόουτς και τον μάνατζερ της ομάδας. Ως ιδιοκτήτης της ομάδας εγώ θα κάνω κινήσεις στρατηγικής δεν θα εμπλακώ στα μεταγραφικά».

ΜΠAΣΚΕΤ: ΙΤΑΛΙΑ NEWS FEED