Σφαιρόπουλος: «Την επόμενη φορά θα σπάσω το πινακάκι!»

Σφαιρόπουλος: «Την επόμενη φορά θα σπάσω το πινακάκι!»

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Την επόμενη φορά θα σπάσω το πινακάκι!»

bet365

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλοντας να τονίσει το πόσο πολύ δυσαρεστήθηκε που μειώθηκε η διαφορά είπε μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι την επόμενη φορά που θα συμβεί κάτι ανάλογο θα... σπάσει το προπονητικό του πινακάκι.

Η Μακάμπι επικράτησε της Μακάμπι Ρισόν με 92-72 στον ημιτελικό του Λιγκ Καπ Ισραήλ ωστόσο είδε τους αντιπάλους του να μειώνουν την διαφορά και να την «κατεβάζουν» και στους 9 πόντους.

Κάτι το οποίο δεν του άρεσε καθόλου: «Είχαμε προβάδισμα 25 πόντων και η διαφορά μειώθηκε στους εννέα. Έπρεπε να αντιδράσω. Την επόμενη φορά θα σπάσω και το πινακάκι!» ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος του Στέφανου Δέδα και της Χάποελ Χολόν στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Όσον αφορά συνολικά για το ματς, ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε: «Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή και παίξαμε έξυπνα και στις δύο πλευρές του παρκέ. Καταφέραμε να βγάλουμε από το ρυθμό την επίθεσή τους στο πρώτο ημίχρονο και επιθετικά γυρίσαμε τη μπάλα και σουτάραμε καλά, παίξαμε ένα πολύ παραγωγικό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο είχαμε κάποια κομμάτια στο παιχνίδι που χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεν εκτελέσαμε σωστά στην επίθεση. Κάναμε 12 λάθη στο δεύτερο μέρος, τα περισσότερα εκ των οποίων στην τρίτη περίοδο. Δεν μου άρεσαν όσα είδα σε εκείνα τα λεπτά, αλλά ήταν πολύ σημαντικό να αντιδράσουμε στο τέλος. Ηρεμίσαμε μετά το τάιμ άουτ, όλοι ήταν πιο συγκεντρωμένοι και είχαμε καλές αντιδράσεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα