Η Μακάμπι πρότεινε λύσεις στην Winner League εφόσον αρχίσει και η Euroleague

Η Μακάμπι πρότεινε λύσεις στην Winner League εφόσον αρχίσει και η Euroleague

Gazzetta team
Η Μακάμπι πρότεινε λύσεις στην Winner League εφόσον αρχίσει και η Euroleague

bet365

Η ομάδα του Τελ Αβίβ παίρνει μέρος και στις δύο διοργανώσεις και θέλει να διευκολύνει τα εμπλεκόμενα μέρη.

Όπως ενημέρωσε επίσημα η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, έστειλε κάποιες προτεινόμενες λύσεις προγραμματισμού στη λίγκα του Ισραήλ.

Η Μακάμπι έκρινε πως, από τη στιγμή που θα επανεκκινήσει η Winner League κι ενδεχομένως η Euroleague, να προκύψουν θέματα στις ημερομηνίες των αγώνων κι έτσι έκανε τις προτάσεις της.

«Αυτή είναι μια λύση που επιτρέπει να γίνονται τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, σε συνδυασμό με αυτά της Euroleague, αν επιστρέψει στη δράση. Ελπίζουμε η διοίκηση να το αποδεχτεί. Φυσικά, θα θέλαμε να ακούσουμε κι όποια άλλη εναλλακτική υπάρξει και επιτρέψει στην Μακάμπι να αγωνιστεί και στις δύο διοργανώσεις», ανέφερε η ανακοίνωση.

Επίσης, υποστήριξε πως «Η Μακάμπι έδωσε στυς παίκτες της τις απαραίτητες οδηγίες, για όταν επανεκκινήσει το πρωτάθλημα. Λάβαμε και ένα γράμμα από έναν παίκτη μας, με ερωτήσεις και ανησυχίες, σχετικά με το θέμα. Το προωθήσαμε στη λίγκα και περιμένουμε την απάντησή της».

Σύμφωνα με τον Τύπο του Ισραήλ, στο πλάνο αναφέρεται ότι μπορεί να ολοκληρωθεί ο τρίτος γύρος της Winner League μέχρι τις 2 Ιουλίου κι έπειτα να υπάρξει διακοπή τριών εβδομάδων. Σε αυτό το διάστημα, θα παίξει στην EuroLeague, για να επιστρέψει μετά για τα playoffs του πρωταθλήματος, τα οποία θα αφορούν νοκ άουτ αγώνες σε προημιτελικά, ημιτελικά και τελικό.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΙΣΡΑΗΛ Τελευταία Νέα