G-League: Ξανά «21» αλλά ήττα για τον Ντόρσεϊ, double-double ο Κώστας Αντετοκούνμπο (vid)

Σταυρούλα Μουστακάτου
G-League: Ξανά «21» αλλά ήττα για τον Ντόρσεϊ, double-double ο Κώστας Αντετοκούνμπο (vid)

bet365

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σκόραρε 21 πόντους για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά με τους Τέξας Λέτζεντς στην G-League αλλά είδε την ομάδα του να ηττάται, ενώ οι Γουίντι Σίτι Μπουλς του Κώστα Αντετοκούνμπο νίκησαν εύκολα με τον ίδιο να κάνει double-double.

Μία ήττα και μία νίκη είχε το... πρόγραμμα της G-League για τους Τάιλερ Ντόρσεϊ και Κώστα Αντετοκούνμπο που αγωνίζονται με τις θυγατρικές ομάδες των Μάβερικς και των Μπουλς αντίστοιχα.

Αρχικά, οι Τεξανοί του Τάιλερ Ντόρσεϊ δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στα ξεσπάσματα των Μέμφις Χαστλ και ηττήθηκαν με 102-117. Ο διεθνής γκαρντ σημείωσε 21 πόντους, εκ των οποίων τους 12 στην τελευταία περίοδο (με 2 βολές των 2 πόντων) στα 35 λεπτά που αγωνίστηκε. Είχε 5/13 σουτ, 3ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 7 λάθη.

Από την άλλη, νίκη μέτρησαν οι Γουίντι Σίτι Μπουλς του Κώστα Αντετοκούνμπο που είχαν ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στους Φορτ Γουέιν Μαντ Αντς (128-98) με τον 25χρονο Έλληνα να ολοκληρώνει το παιχνίδι «διπλός».

Κομβική για το αποτέλεσμα ήταν η τρίτη περίοδος με το επιμέρους 46-22 να δίνει μεγάλη απόσταση στους «ταύρους» της Λίγκας. Ο Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε για 26 λεπτά και ήταν αρκετά για να σημειώσει double-double. Είχε 13 πόντους με 5/6 σουτ εντός παιδιάς (1/2 τρίποντα), 10 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και μόλις 2 λάθη.

 

G-LEAGUE Τελευταία Νέα