Ντόρσεϊ: Τριαντάρα στη νίκη των Λέτζεντς κόντρα στους Καπιτάνες (vid)

Ντόρσεϊ: Τριαντάρα στη νίκη των Λέτζεντς κόντρα στους Καπιτάνες (vid)

Ντόρσεϊ: Τριαντάρα στη νίκη των Λέτζεντς κόντρα στους Καπιτάνες (vid)

bet365

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις στην G-League, σημειώνοντας 30 πόντους στη νίκη των Τέξας Λέτζεντς κόντρα στους Μέξικο Σίτι Καπιτάνες με 127-114.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ συνεχίζει να εξυπηρετεί το ένα μέρος του συμβολαίου του, αυτό που τον θέλει να αγωνίζεται στην G-League, με τη θυγατρική ομάδα των Ντάλας Μάβερικς, τους Τέξας Λέτζεντς.

Στην τελευταία του εμφάνιση ο διεθνής γκαρντ ήταν ασταμάτητος, σημειώνοντας 30 πόντους (8/8 βολές, 1/4 τριπ., 76/11 διπ.) σε 36 λεπτά συμμετοχής. Παράλληλα, είχε 8 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 3 λάθη, με την ομάδα του να επικρατεί των Μέξικο Σίτι Καπιτάνες με 127-114.

Μάλιστα, ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού ήταν και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με τον ΜακΚίνλεϊ Ράιτ να έχει 29 πόντους. Για την ομάδα από το Μεξικό, ο Μπρούνο Καμπόκλο που είχε συνδεθεί με τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι, είχε 25 πόντους.

Πλέον, ο Ντόρσεϊ περιμένει καρτερικά την επανάκλησή του από τους Μάβερικς.

@Photo credits: NBA/Getty Images

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

G-LEAGUE Τελευταία Νέα