Ηρακλής: Στην Ολλανδία για πρόκριση στο F4 του FEC

Gazzetta team
Ηρακλής: Στην Ολλανδία για πρόκριση στο F4 του FEC

bet365

Η αποστολή του Ηρακλή θα αναχωρήσει το απόγευμα για την Ολλανδία όπου θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει θέση στο Final Four του FIBA Europe Cup.

Κρίνοντας από τους τελευταίους δύο αγώνες, τη νίκη επί του Μεσολογγίου αλλά και την εμφάνισή του κόντρα στην ΑΕΚ, ο Ηρακλής δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Έχει ευκαιρία πρόκρισης στην τελικής φάση του FIBA Europe Cup, θα πρέπει να ξεπεράσει δύο εμπόδια για να το καταφέρει με αρχή την αναμέτρηση με την Άνβιλ. Η πολωνική ομάδα δεν διάγει την καλύτερη αγωνιστική περίοδο καθώς βρίσκεται στην 13η θέση του εγχώριου Πρωταθλήματος καθώς μετρά πέντε ήττες στους τελευταίους έξι αγώνες, παρότι προχώρησε σε ηχηρές κινήσεις για να βελτιώσει τη θέση της με σπουδαιότερη την απόκτηση του πολύπειρου γκαρντ Κέρτις Τζέρελς (με θητεία στην Euroleague) αλλά και του Κίνταλ Ντάικς.

Σε περίπτωση πρόκρισής του στην προημιτελικής φάση της διοργάνωσης, ο Ηρακλής θα διεκδικήσει θέση στο Final Four σε επίσης νοκ άουτ αγώνα με τον νικητή του ζευγαριού Ιρόνι Νες Ζιόνα-Κιέβ. Αν η ελληνική ομάδα βρεθεί στις «4» καλύτερες ομάδες αυτομάτως θα κινηθεί για διοργανώσει το Final Four του FEC καθώς ήδη εξέφρασε σχετική πρόθεση.
 

Τελευταία Νέα