Ζαγκλής: «Οι σκέψεις και προσευχές μας για τη Βηρυτό» (pic)

Gazzetta team
Ζαγκλής: «Οι σκέψεις και προσευχές μας για τη Βηρυτό» (pic)

bet365

Ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής έστειλε μήνυμα στήριξης και αλληλεγγύης στον Λίβανο που μετράει δεκάδες νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες έπειτα από τη φονική έκρηξη στο λιμάνι της Βυρητού.

Ο Λίβανος θρηνεί μετά τη φονική έκρηξη που ισοπέδωσε το λιμάνι της Βηρυτού ενώ ανάμεσα στα κτίρια που επλήγησαν ήταν και το γραφείο της FIBA, που έχει υποστεί πολύ σοβαρές ζημιές, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε απόσταση 3 χιλιομέτρων από το επίκεντρο, χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από τον Λίβανο, θραύσματα τζαμιών που κατέρρευσαν στο γήπεδο μπάσκετ της ομάδας Αντρανικ τραυμάτισαν παριστάμενους και ο Γενικός Γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής έστειλε μήνυμα στήριξης στους Λιβανέζους:

«Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου στη Βηρυτό πέρσι, γνώρισα μία πολυπολιτισμική πόλη με πολύ έντονο παλμό, που αγαπά το μπάσκετ. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι μαζί με τους ανθρώπους που έχασαν τις ζωές τους εξαιτίας της έκρηξης και των οικογενειών τους. Η φωτογραφία απεικονίζει ένα standing ovation κι αυτό, τώρα, είναι αφιερωμένο στην ανθεκτικότητα που δείχνουν οι Λιβανέζοι φίλοι μας και ανάμεσα τους οι εξαιρετικά ικανοί άνθρωποι της Λιβανέζικης Ομοσπονδίας. Το Ασιατικό γραφείο μας, που εδρεύει την Βηρυτό, υπέστη ζημιές, αλλά όλο το προσωπικό είναι ασφαλές και υγιές».

 

Τελευταία Νέα