Η FIBA πήρε σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία

Gazzetta team
Η FIBA πήρε σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία

bet365

Η Διεθνής ομοσπονδία έδειξε για μία ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο.

Τo ”International Basketball Foundation” (IBF) της FIBA δημιούργησε μία νέα ψηφιακή πλατφόρμα, που ανήκει στο πρόγραμμα «Basketball For Good».

Η Διεθνής Ομοσπονδία χρησιμοποιεί την δύναμη του μπάσκετ για να ξεκινήσει μία θετική παγκόσμια αλλαγή, συμβάλλοντας έτσι στις προσπάθειες των Ηνωμένων Εθνών που έχουν ως στόχο ένα καλύτερο και βιώσιμο μέλλον για όλους όσους το έχουν ανάγκη στον πλανήτη.

Κάνοντας μία επίσκεψη στην επίσημη σελίδα της Ομοσπονδίας, μπορεί κανείς να μάθει όλες τις λεπτομέρειες, να δει πώς μπορεί να βοηθήσει, είτε μέσω δωρεών είτε μέσω εθελοντικής εργασίας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να γίνουν και άλλες προτάσεις για νέα πρότζεκτ, που μπορούν να φανούν χρήσιμα στο μέλλον, σε συνεργασία πάντα με τη FIBA, τις λίγκες και τις ομάδες, ώστε να συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών ζωής ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Το IBF ξεκίνησε τα προγράμματα του ”Basketball For Good” το 2016 και ήδη υπάρχουν 15 πρότζεκτ σε 64 χώρες, έχοντας άμεσο αντίκτυπο σε 28.000 νέους παγκοσμίως.

Ο Πρόεδρος του IBF, Χοράσιο Μουρατόρε, σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που λανσάρουμε αυτή τη νέα πλατφόρμα. Δεν είναι μόνο ένας εξαιρετικός τρόπος να δείξουμε το πραγματικό αντίκτυπο όσων κάνουμε, αλλά επίσης και να αναδείξουμε όλο το καλό που έχει δημιουργήσει η μπασκετική μας οικογένεια ανά τον κόσμο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα