Καστρίτης: «Να μην βιαστούμε να κρίνουμε τα παιδιά»

Καστρίτης: «Να μην βιαστούμε να κρίνουμε τα παιδιά»

Newsroom
Καστρίτης: «Να μην βιαστούμε να κρίνουμε τα παιδιά»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης εκτίμησε ότι η έλλειψη εμπειρίας έπαιξε ρόλο στον αποκλεισμό του Άρη και ζήτησε να μην υπάρξουν βιαστικές κριτικές για τους παίκτες.

Ο προπονητής του Άρη υποστήριξε ότι η Γουλφς πλεονεκτούσε τόσο σε επίπεδο ετοιμότητας όσο και εμπειρίας. «Θεωρώ ότι ελέγχαμε το παιχνίδι όσο διάστημα είχαμε δυνάμεις και συγκέντρωση σε πνευματικό επίπεδο. Όταν ήρθε η κούραση, μίλησε η εμπειρία κι εμείς έχουμε στη ομάδα τρία παιδιά τα οποία προσπαθούμε να βάλουμε στο ευρωπαϊκό στιλ παιχνιδιού. Ο αγώνας μας έδειξε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε και πόσα πράγματα πρέπει να διορθώσουμε στο παιχνίδι μας. Δεν πρέπει να βιαστούμε να κρίνουμε τα παιδιά. Τα αγαπάμε και ειδικά μετά από ήττες. Είμαστε στο ξεκίνημα μιας προσπάθειας και παίξαμε ένα παιχνίδι το οποίο είχε χαρακτήρα τελικού. Και να κερδίζαμε, θα έλεγα ότι είμαστε μακριά από αυτό που θέλουμε».

Ο Γιάννης Καστρίτης δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία ή το γεγονός ότι διατύπωσε παράπονα στη διάρκεια του αγώνα για τα κριτήρια των διαιτητών ενώ ρωτήθηκε για το τάιμ άουτ που πήρε ο Ρίμας Κουρτινάιτις 30’’ πριν το τέλος κι ενώ όλα είχαν κριθεί. «Ο καθένας είναι υπεύθυνος και υπόλογος για τις αποφάσεις που παίρνει», απάντησε.

 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα