Ηρακλής: Η έκπληξη του κόσμου στην ομάδα στο Μαυροβούνιο (vid)

Ευαγγελος Στελλάκης
Ηρακλής: Η έκπληξη του κόσμου στην ομάδα στο Μαυροβούνιο (vid)

bet365

Η αποστολή του Ηρακλή γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας που ταξίδεψαν στο Μπαρ για το αποψινό ματς με την Μόρναρ (27/10, 20:00), στο ξενόδοχειο όπου διαμένει.

Ο Γηραιός φιλοξενείται από την Μόρναρ στο Μαυροβούνιο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του FIBA Europe Cup. Οι φίλοι των κυανόλευκων ακολούθησαν την ομάδα στην πόλη Μπαρ και μάλιστα επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει.

Τραγούδησαν, αποθέωσαν την ομάδα και εξέφρασαν τη στήριξη τους, λίγες ώρες πριν την αποψινή αναμέτρηση στην Topolica Sport Hall, ενώ οι παίκτες του Ηρακλή απαθανάτισαν με τα κινητά τους τηλέφωνα την όμορφη ατμόσφαιρα. Αναλυτικά η ενημέρωση της ΚΑΕ:

«Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή του ΗΡΑΚΛΗ στο ξενοδοχείο, στο οποίο έχει καταλύσει, στο Bar, ενόψει του αποψινού αγώνα (27/10, 20:00) με τη Mornar. Οπαδοί της ομάδας μας, που ταξίδεψαν στο Μαυροβούνιο για να συμπαρασταθούν στους "κυανόλευκους" στο σημερινό παιχνίδι, επισκέφτηκαν το ξενοδοχείο και με τα συνθήματα και τα τραγούδια τους δημιούργησαν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα, με τα μέλη του ΗΡΑΚΛΗ να τους χειροκροτούν και να τους ευχαριστούν για τη στήριξή τους σε όποιο γήπεδο κι αν αγωνίζονται».

 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα