Ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο FIBA Europe Cup για Ηρακλή και Περιστέρι

Newsroom
Ευρωπαϊκή πρεμιέρα στο FIBA Europe Cup για Ηρακλή και Περιστέρι

bet365

Έκτος έδρας αποστολές έχουν το Περιστέρι και ο Ηρακλής στην πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του FIBA Europe Cup.

Συγκεκριμένα η ομάδα το Σωτήρη Μανωλόπουλου «δοκιμάζεται» στο Μινσκ απέναντι στην Τσμόκι (13/10, 19:00) με τον Έλληνα προπονητή να μην υπολογίζει τον τραυματία Τζος Χάγκινς: «Είναι μία αναμέτρηση, όπου η προετοιμασία όσον αφορά την τακτική θα γίνει μόνο μέσω βίντεο, γιατί δεν θα έχουμε χρόνο να κάνουμε προπόνηση» σχολίασε ο προπονητής του Περιστερίου γι' αυτό το ματς και συνέχισε:

«Είναι ένα πολύ μεγάλο ταξίδι που δεν θα μας αφήσει να προπονηθούμε. Συνεπώς, μέσω του βίντεο θα πρέπει να προετοιμάσουμε την τακτική μας, ώστε να μπορέσουμε να την αφομοιώσουμε και να την βγάλουμε στο γήπεδο. Η Τσμόκι είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει ενισχυθεί, έχει φιλοδοξίες και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι».

Λίγο αργότερα (13/10, 21:30) ο Ηρακλής θα φιλοξενηθεί στην Ολλανδία από την Λέιντεν για τη δική του πρεμιέρα στους ομίλους του FIBA Europe Cup: «Το πρώτο μας μέλημα είναι να ελέγξουμε το ρυθμό του αγώνα για να έχουμε περισσότερες πιθανότητες να πάρουμε το αποτέλεσμα, που θέλουμε και να επικεντρωθούμε στη συνέχεια στη δύσκολη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, για το ελληνικό πρωτάθλημα» ήταν το σχόλιο του Γάιου Σκορδίλη.

@Photo credits: INTIME
 

FIBA EUROPE CUP Τελευταία Νέα