Έρχεται το συγκινητικό ντοκιμαντέρ για τον Αλφόνσο Φορντ (vid)

Έρχεται το συγκινητικό ντοκιμαντέρ για τον Αλφόνσο Φορντ (vid)

Gazzetta team
Έρχεται το συγκινητικό ντοκιμαντέρ για τον Αλφόνσο Φορντ (vid)
Το χαμόγελο του Αλφόνσο Φορντ διέλυε τα σύννεφα και τις επόμενες ημέρες θα κυκλοφορήσει το ντοκιμαντέρ για τη ζωή ενός από τους κορυφαίους σκόρερ που πέρασαν από τα γήπεδα, καταλήγοντας στη σιωπηλή και άνιση μάχη με την ασθένειά του.

Το ντοκιμαντέρ για τον Αλφόνσο Φορντ είναι δημιούργημα του δημοσιογράφου Άρη Τσιάρα και παρουσιάζει πως μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία μπορεί να είναι πιο ισχυρή από τα επιτεύγματα ενός θρύλου.

Μέσα από ανέκδοτες συνεντεύξεις, φωτογραφίες και βίντεο, το ντοκιμαντέρ ακολουθεί τα βήματα του Φορντ ξεκινώντας από τις φτωχογειτονιές του Μισισίπι, ξεδιπλώνει την πορεία του από το NCAA και το NBA έως τα ευρωπαϊκά παρκέ, ακολουθεί την καριέρα του στην μεγάλη αγάπη του, την Ελλάδα και καταλήγει στη μάχη του με τη λευχαιμία.

Στο ντοκιμαντέρ συμμετείχαν, μεταξύ άλλων οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Εργκίν Αταμάν, Σάσα Τζόρτζεβιτς, Μιρσάντ Τουρκσάν, Κώστας Τσαρτσαρής και Λευτέρης Σούμποτιτς ενώ έχει γυριστεί στην Αμερική, την Ιταλία, την Ελλάδα, την Ισπανία και την Τουρκία.

Με την ευκαιρία, λοιπόν του Final 4 της EuroLeague, η οποία έχει ονομάσει και απονέμει κάθε χρόνο το βραβείο του κορυφαίου σκόρερ της διοργάνωσης προς τιμή του ως «Alphonso Ford Top Scorer Trophy», το ντοκιμαντέρ θα προβληθεί τις επόμενες ημέρες από το Novasports1HD ως εξής:

- Παρασκευή 28/5, 16:30 Πριν την εκπομπή Super EuroLeague και το Pre Game
για το τζάμπολ των ημιτελικών
- Σάββατο 29/5, 22:30 Μετά το τέλος της εκπομπής Super EuroLeague
- Κυριακή 30/5, 17:00 Πριν το τζάμπολ του μικρού τελικού