«Μήτογλου, Ντόρσεϊ και Ουίλιαμς - Γκος δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το μέλλον τους»

«Μήτογλου, Ντόρσεϊ και Ουίλιαμς - Γκος δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το μέλλον τους»

Gazzetta team
«Μήτογλου, Ντόρσεϊ και Ουίλιαμς - Γκος δεν έχουν αποφασίσει ακόμα για το μέλλον τους»
Ο Τζορτζ Ντέιβιντ, εκπρόσωπος των Ντίνου Μήτογλου, Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος παρακολούθησε τον αγώνα του Λαυρίου με τον Προμηθέα και σχολίασε το μέλλον των πελατών του.

Ο Ντέιβιντ βρέθηκε στο κλειστό της Λαυρεωτικής καθώς εκπροσωπεί τον Τζέριαν Γκραντ και μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, τονίζοντας στην αρχική τοποθέτησή του:

«Ο Τζέριαν απολαμβάνει πολύ την Ελλάδα μαζί με την οικογένεια του. Έχει αγαπήσει τον Προμηθέα, την ομάδα, τον προπονητή. Μου είπε ότι δε φανταζόταν ότι θα αγαπήσει τόσο πολύ την Ελλάδα. Είναι υπέροχη εμπειρία γι’αυτόν. Ελπίζει ότι θα προχωρήσει ακόμα περισσότερο στα playoffs».

Αναφορικά στο μέλλον των Μήτογλου, Ουίλιαμς-Γκος και Ντόρσεϊ ανέφερε: «Είναι νωρίς ακόμα γιατί παίζουν. Ο Μήτογλου είναι πολύ σημαντικό να επιτύχει με τον Παναθηναϊκό στα playoffs. Είναι πολύ συγκεντρωμένος σε αυτό. Το ίδιο ισχύει και με τον Ουίλιαμς-Γκος. Έχει μια πολύ καλή σεζόν με την Λοκομοτίβ και τώρα παίζουν το δεύτερο ημιτελικό στη VTB. Θέλει να προσπαθήσει όσο μπορεί για τα προχωρήσει στα playoffs. Τους είδα και τους δύο. Ο Ντόρσεϊ είναι ελεύθερος όπως επίσης και οι άλλοι δύο που είπαμε».

Ο Τζορτζ Ντέιβιντ μίλησε το ενδιαφέρον που υπάρχει για τους πελάτες του: «Ο Ουίλιαμς-Γκος δεν είναι ελεύθερος ακόμα, παίζει. Ο Ντόρσεϊ έφυγε από το Ισραήλ και πιστεύω ότι θα υπάρξουν ομάδες που θα ενδιαφερθούν. Πιστεύω θα είναι γεμάτο καλοκαίρι. Είναι λίγο νωρίς, στο ΝΒΑ η free agency ξεκινάει στις 2 Αυγούστου και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τις αποφάσεις».

Όσον αφορά την πιθανότητα να είναι ο Ντόρσεϊ στο Προολυμπιακό με την Εθνική: «Δεν έχει αποφασίσει ακόμα κάτι...».