Λαρεντζάκης: «Πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία του συλλόγου» (vid)

Λαρεντζάκης: «Πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία του συλλόγου» (vid)
Ο Ελληνας γκαρντ αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλμπα.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μιλώντας στην κάμερα της Nova τόνισε «Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Ο Βεζένκοβ διαθέτει πολύ ταλέντο, εκπληκτικό σουτ και είναι πολύ χρήσιμος. Νομίζω όλοι βοήθησαν. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε, παίξαμε το δικό μας στυλ και βάλαμε σε πρόβλημα την Άλμπα.

Πρέπει να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένα και ενεργητικά στα παιχνίδια, αλλά το σημαντικό είναι ότι αντιδράμε και γυρίζουμε τα παιχνίδια.

Δεν δώσαμε εύκολα καλάθια, πιέσαμε στις πάσες. Στο δεύτερο μέρος κόψαμε τον ρυθμό τους και αυτό τους έβαλε σε πρόβλημα. Μετά γυρίσαμε καλά την μπάλα στην επίθεση και βάλαμε τα σουτ.

Είναι η πρώτη μου χρονιά ουσιαστικά στην Euroleague. Όποτε μπαίνω θέλω να δίνω το 100% για να βοηθάω την ομάδα. Κάθε ευκαιρία μου δίνετε είμαι έτοιμος να την εκμεταλλευτώ. Θέλω να αποδείξω ότι δεν είμαι τυχαία εδώ.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν πρέπει να παρατάμε κανένα παιχνίδι, γιατί πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία του συλλόγου. Αυτό το 3/3 δείχνει ότι υπάρχει χαρακτήρας, υπάρχει πείσμα για να αποδείξουμε πράγματα».