Ροντρίγκεθ: «Μου λείπει η Ελλάδα, Μεσίνα & Σταυρόπουλος έκαναν τα πάντα για εμάς»

Ροντρίγκεθ: «Μου λείπει η Ελλάδα, Μεσίνα & Σταυρόπουλος έκαναν τα πάντα για εμάς»

Ροντρίγκεθ: «Μου λείπει η Ελλάδα, Μεσίνα & Σταυρόπουλος έκαναν τα πάντα για εμάς»
Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δεν έπαιξε ποτέ μπάσκετ στην Ελλάδα, μίλησε για την παρουσία του στην Αρμάνι και τη συνεργασία του με τους Έτορε Μεσίνα και Χρήστο Σταυρόπουλο.

Ο Ισπανός γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνο, Σέρχιο Ροντρίγκεθ φιλοξενήθηκε στη νέα μπασκετική εκπομπή της ΕΡΤ «Τζάμπολ» όπου μίλησε μεταξύ άλλων:

Το αν του λείπει η Ελλάδα: «Μου λείπει η Ελλάδα, φυσικά! Όπως έχει η κατάσταση, μου λείπουν πολλά πράγματα. Μεταξύ αυτών, το καλοκαίρι στα ελληνικά νησιά που περνάω με την οικογένεια και τους φίλους μου»

Το ότι δεν έπαιξε ποτέ στην Ελλάδα: «Απολαμβάνω το ταξίδι μου και είναι αλήθεια ότι ποτέ δεν είχα την ευκαιρία να παίξω εκεί. Είμαι ευτυχισμένος που έχω αυτή την καριέρα. Αγαπώ την Ελλάδα, έχει μεγάλη μπασκετική κουλτούρα. Πάντα τρέφω πολύ μεγάλο σεβασμό. Νιώθω καλά στο Μιλάνο, αγαπώ την πόλη και τη χώρα. Απολαμβάνω το παρόν και αυτό έχει σημασία…».

Την παρουσία του στο Μιλάνο εν μέσω κορονοϊού: «Ως οικογενειάρχης, είναι δύσκολο να ζεις σε μια πόλη που χτυπήθηκε… λυσσαλέα από τον κορονοϊό. Σταδιακά η ζωή του αθλητή προσαρμόζεται. Οι συνθήκες είναι πρωτόγνωρες για όλους μας».

Τους Έτορε Μεσίνα – Χρήστο Σταυρόπουλο: «Είναι πολύ σημαντική η παρουσία τους. Διευκολύνουν τα πάντα στο Μιλάνο για εμάς. Έκαναν τα πάντα για να μην μας λείπει τίποτα, ώστε να νιώθουμε ασφαλείς και άνετα με τους συμπαίκτες και τις οικογένειές μας».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.