Κάτας για Παναθηναϊκό: «Ίσως να μην παρουσιαζόταν ξανά η ευκαιρία»!

Κάτας για Παναθηναϊκό: «Ίσως να μην παρουσιαζόταν ξανά η ευκαιρία»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Κάτας για Παναθηναϊκό: «Ίσως να μην παρουσιαζόταν ξανά η ευκαιρία»!
Ο Όντεντ Κάτας έρχεται αύριο (14/1) στην Αθήνα για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό μαζί με τον Λιόρ Λούμπιν που θα τον πλαισιώσει στο προπονητικό τιμ του «τριφυλλιού», αποχαιρετώντας με συγκίνηση την Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Ο Κάτας έκατσε για τελευταία φορά στην άκρη του πάγκου της Χάποελ στην ήττα από την Τουρκ Τέλεκομ και πλέον έρχεται στην Ελλάδα για να αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Αρχικώς αναφέρθηκε στην ήττα από την Τουρκ Τέλεκομ: «Είναι μια πραγματικά σκληρή ήττα. Ένα πολύ δύσκολο συναίσθημα. Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για το κλαμπ και την πορεία του στο BCL. Ελπίζω τα παιδιά να κάνουν την καλύτερη προσπάθεια για να τελειώσουν τη δουλειά στη Γαλλία (σ.σ. η Χάποελ παίζει με τη Λιμόζ) και να προκριθούν».

Στη συνέχεια δήλωσε αναφορικά στην παρουσία του στη Χάποελ: «Σήμερα κλείνει ένα σπουδαίο κεφάλαιο για μένα… Σίγουρα θα ήταν πιο εύκολο για μένα να έκανα τον απολογισμό μου αν είχαμε νικήσει. Νιώθω ευλογημένος που δούλεψα στη Χάποελ. Η διοίκηση με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, το ίδιο οι παίκτες και οι φίλαθλοι που με στήριξαν και έδειξαν κατανόηση στην απόφασή μου. Ήταν μια πολύ δύσκολη εβδομάδα. Δεν ήταν κάτι που περίμενα ότι θα συμβεί… Περισσότερο θα μου λείψουν οι άνθρωποι εδώ… Οι συζητήσεις που κάναμε με τον κόσμο, τα τραγούδια και τα συνθήματά τους στους αγώνες θα υπάρχουν πάντα στο μυαλό μου. Ερχόμουν στο γήπεδο κάθε μέρα, ένιωσα την αγάπη και τη στήριξή τους σαν να ήμασταν οικογένεια.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για αυτά τα τρία υπέροχα χρόνια. Χτίσαμε κάτι πραγματικά σπουδαίο. Τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα με τον κορονοϊό, ο κόσμος απουσίασε… Είμαι πολύ υπερήφανος και θα νιώθω τη Χάποελ για πάντα σαν οικογένειά μου».

Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, είπε: «Γνωρίζω πού πηγαίνω. Ξέρω καλά την ομάδα, την Ελλάδα, την Αθήνα, τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Νιώθω έτοιμος για την πρόκληση! Χρειάζεται τύχη για να πάνε καλά τα πράγματα αλλά θεωρώ ότι έχω την ικανότητα να διαχειριστώ τις καταστάσεις. Η σχέση που έχω με τον Παναθηναϊκό έπαιξε ρόλο για την ευκαιρία που μου δίνεται. Θα προτιμούσα τα πράγματα να γίνουν πιο ομαλά. Δεν ήταν εύκολη απόφαση για μένα όμως κατάλαβα πως αυτή η ευκαιρία μπορεί να μην παρουσιαζόταν ξανά για μένα. Πλέον πρέπει να φέρουμε αποτελέσματα στον Παναθηναϊκό».

Το Gazzetta βρίσκεται στο Τόκιο και καλύπτει λεπτό προς λεπτό τους 32ους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συνεχής, 24ωρη ενημέρωση για το πρόγραμμα των Αγώνων, το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών, αλλά και τον πίνακα των μεταλλίων όπως διαμορφώνεται μετά από κάθε τελικό. Επιπλέον, μπορείτε ανα πάσα στιγμή να δείτε τα highlights κάθε αγωνιστικής μέρας ξεχωριστά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Gazzetta που από την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, ζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το Τόκιο!