Σφαιρόπουλος: «Θα αναλύσω το πρόβλημα με τους παίκτες μου, όχι με σας τους δημοσιογράφους»

Gazzetta team
Σφαιρόπουλος: «Θα αναλύσω το πρόβλημα με τους παίκτες μου, όχι με σας τους δημοσιογράφους»
Στις λεπτομέρειες που έκριναν τον αγώνα στάθηκε ο προπονητής της Μακάμπι, Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έκανε λόγο για ένα κλειστό ματς, το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Ολυμπιακό να επικρατεί της Μακάμπι στην παράταση. Αλλά και στα άστοχα, μα ελεύθερα, σουτ των παικτών του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της Μακάμπι:

«Ήταν κλειστό παιχνίδι, το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Νομίζω ένα χαμένο ριμπάουντ και ένα φάουλ που έγινε νωρίς και έδωσε βολές στον Ολυμπιακό. Αλλά και μερικά χαμένα σουτ από την πλευρά μας στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Ήταν κακό αποτέλεσμα, δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Όλη μας η σκέψη στο ματς με την Μπασκόνια. Δεν πρέπει να επηρεαστούμε απ' την ήττα.

Αγαπώ τους παίκτες μου και δεν του κρίνω να έχουν ένα κακό ματς. Ο Ολυμπιακός άλλαξε την άμυνα του, κλείστηκε κοντά στο καλάθι και μας άφησε πολλά σουτ. Είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Όταν είσαι εντελώς μόνος σου και αστοχείς, γεμίζεις άγχος, Βρήκαμε ανοικτά σουτ».

Ο Σφαιρόπουλος ρωτήθηκαν αν μπορεί να εξηγήσει γιατί η Μακάμπι χάνει πολλά ματς στο.. νήμα... «δεν έχουμε πνευματικό πρόβλημα, ούτε επαγγελματικό. Θα συζητήσω αυτά τα θέματα με τους παίκτες μου, όχι με εσάς τους δημοσιογράφους».