Πασκουάλ πριν από τον Παναθηναϊκό: «Να είμαστε ευχαριστημένοι με τους εαυτούς μας»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Πασκουάλ πριν από τον Παναθηναϊκό: «Να είμαστε ευχαριστημένοι με τους εαυτούς μας»
Η Ζενίτ ξεπέρασε το εμπόδιο της Ενισέι και πλέον στρέφεται στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (7/1, 21:00) στο ΟΑΚΑ ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τον τρόπο που οι παίκτες του προσέγγισαν το ματς.

Το καλεντάρι της 18ης αγωνιστικής της EuroLeague στέλνει τη Ζενίτ στο ΟΑΚΑ για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, εκεί όπου ο Τσάβι Πασκουάλ θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.

Η Ζενίτ επικράτησε της Ενισέι με σκορ 67-85 για την VTB League και ο Καταλανός προπονητής ανέφερε μετά από το τέλος του αγώνα: «Μου αρέσει ο τρόπος που η Ενισέι παίζει και παλεύει σε όλους τους αγώνες της. Η θέση της στην κατάταξη δεν αντικατοπτρίζει τον τρόπο που αγωνίζεται. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιώσει την εικόνα της στη συνέχεια. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για εμάς. Παλέψαμε, ήμασταν συγκεντρωμένοι, παίξαμε καλά στην άμυνα και εξαιρετικά στην επίθεση. Είχαμε κάποια προβλήματα κάτω από το καλάθι. Συνολικά, παίξαμε με τον τρόπο που θέλουμε να παίζουμε. Με λίγα λάθη και πολλές ασίστ. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι με τους εαυτούς μας».