Νέντοβιτς: «Μου αρέσει που παίζω μετά από 2 χρόνια που είχα τραυματισμούς»

Gazzetta team
Νέντοβιτς: «Μου αρέσει που παίζω μετά από 2 χρόνια που είχα τραυματισμούς»
Ο Σέρβος γκαρντ του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη σε κανάλι της πατρίδας του

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Nova S» και αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό, τον κορονοϊό και την πορεία της εθνικής Σερβίας.

Για τις πόλεις που έχει αγωνιστεί: «Κατά κάποιο τρόπο λαμβάνω τα πάντα υπόψη. Σίγουρα, τόσο η εγγύτητα της θάλασσας όσο και ο καιρός επηρεάζουν την τελική απόφαση. Μέχρι στιγμής, ήμουν τυχερός που πάντα επέλεξα με αυτόν τον τρόπο, εκτός από εκείνη τη σεζόν στη Λιθουανία».

Για τον Παναθηναϊκό: «Όλα είναι υπέροχα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη οικογένεια, δεν υπήρχαν προβλήματα προσαρμογής, αγωνίστηκα για μια θέση στην ομάδα και μου αρέσει να παίζω μετά από δύο χρόνια με προβλήματα τραυματισμών. Είμαστε λίγο ενοχλημένοι από την κατάσταση με τον κορονοϊό, η απαγόρευση της κυκλοφορίας είναι επί του παρόντος σε ισχύ, οπότε η περιορισμένη κίνησή μας είναι μικρή. Ελπίζω ότι θα σταματήσει σύντομα και ότι θα μπορέσουμε να απολαύσουμε την Αθήνα».

Για τη νέα καθημερινότητα: «Είμαστε συνηθισμένοι στη νέα καθημερινότητα, εννοώ τα ταξίδια. Για παράδειγμα, δεν είχα μια απευθείας πτήση σε τρεις μήνες στην Αθήνα και από εδώ υπάρχουν πολλές για όπου θέλεις. Όλα είναι δύσκολα, κάνουμε τεστ κάθε δύο ή τρεις ημέρες, αλλά όπως είναι για όλους, έτσι είναι και για εμάς. Όλοι θέλουμε να τελειώσει το συντομότερο δυνατό, για να επιστρέψουν οι οπαδοί στο γήπεδο και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Για την Εθνική Σερβίας: «Αυτή η ήττα από την Ελβετία δεν ήταν τίποτα φοβερό, γιατί όλα είναι ακόμα στα χέρια μας για το Eurobasket. Εμείς, οι παίκτες της Euroleague, θα θέλαμε να παίξουμε, αλλά αυτή η σύγκρουση μεταξύ της FIBA ​​και Euroleague δεν μας επιτρέπει, δεν θέλουν να βρουν τρόπο να το λύσουν. Γι' αυτό ακολουθούμε, υποστηρίζουμε και ελπίζουμε για το καλύτερο, είναι δύσκολο για αυτά τα παιδιά να παίζουν δύο ημέρες μετά τη πρώτη συγκέντρωση, σε αυτές τις ειδικές καταστάσεις».