Παναθηναϊκός και Μπασκόνια έστειλαν το μήνυμα!

Νίκος Καρφής
Παναθηναϊκός και Μπασκόνια έστειλαν το μήνυμα!
H Euroleague Greece μοιράζει τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» στους κορυφαίους και τους χειρότερους της 12ης αγωνιστικής.

Η 12η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: O Nτανίλο Μπαρτέλ ήταν εξαιρετικός κόντρα στη Ζενίτ με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ, ενώ μάζεψε 24 στην αξιολόγηση. Πολύ καλός ο Γερμανός.

Παίκτης-απογοήτευση: Ο ΄Μίτσοφ έμεινε χαμηλά στους 2 πόντους με 1/4 και δεν βοήθησε καθόλου την Αρμάνι κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Η νίκη της αγωνιστικής: To διπλό του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ μέσα στο Μιλάνο με ανατροπή, αλλά και το εντυπωσιακό 59-77 της Μπασκόνια επί της Εφές που έδειχνε να έχει πάρει φόρα.

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Οι 100 πόντοι της Άλμπα, τα 44 ριμπάουντ της Μπασκόνια, το 7/7 σουτ του Μήτογλου με Αρμάνι, τα 17 λάθη του Ολυμπιακού και το 2/18 τρίποντα της Ζαλγκίρις.

Limit-up: Ο Παναθηναϊκός που επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε μια ομάδα που στοχεύει πολύ μακριά, αλλά και η Μακάμπι που είχε ανάγκη μια νίκη (κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα) μετά από αρκετές ήττες σε οριακά ματς.

Limit-down: Η Εφές που ηττήθηκε με 18 πόντους διαφορά από τη Μπασκόνια και ο Ολυμπιακός που δεν μπόρεσε να κοντράρει την ΤΣΣΚΑ και έχασε με 80-61.

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Το Όσκαρ θα πάει στον Γιώργο Βόβορα που δεν πτοήθηκε από την διψήφια διαφορά και επικράτησε στη μάχη των πάγκων του Μεσίνα που έχει κατακτήσει και τη Euroleague.