Σαντ-Ρος: «Ο coach Βόβορας με εμπιστεύεται στον άσο, πρέπει να σταματήσουμε τον Τζέιμς»

Σαντ-Ρος: «Ο coach Βόβορας με εμπιστεύεται στον άσο, πρέπει να σταματήσουμε τον Τζέιμς»

Gazzetta team
Σαντ-Ρος: «Ο coach Βόβορας με εμπιστεύεται στον άσο, πρέπει να σταματήσουμε τον Τζέιμς»
Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (6/11, 21:30) στάθηκε στον Μάικ Τζέιμς στα όσα πρέπει να κάνουν οι «πράσινοι» ενώ εξήγησε και την μετάβασή του στο «άσο».
Αρχικά ο Κουβανός γκαρντ/φόργουορντ είπε ενόψει του αγώνα: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΤΣΣΚΑ είναι μια υπερδύναμη στην EuroLeague. Έχει πολλούς καλούς παίκτες, ενώ ήμουν και εγώ εκεί πέρυσι. Έχει δύο νέους παίκτες. Έχουμε δει μερικά βίντεo και παίζουν καλά. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για την περσινή θητεία του στην ΤΣΣΚΑ: «Πάντα θα είμαι ευγνώμων για την πρώτη μου εμπειρία στην EuroLeage που ήταν εκεί, με τον coach Ιτούδη και την υπόλοιπη ομάδα. Θα είναι διασκεδαστικό να παίζω εναντίον τους».

Για τον κορονοϊό και το πώς επηρεάζει την ομάδα: «Δυστυχώς δεν ξέρεις ποιον και πώς θα χτυπήσει κάποιον. Είναι εκείνες οι καταστάσεις στις οποίες πρέπει να δείξεις πως είσαι επαγγελματίας. Για παράδειγμα θα μπορούσε να ήταν ο κορονοϊός, θα μπορούσε να ήταν ένα διάστρεμμα στον αστράγαλο. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα».

Για το ύψος της ΤΣΣΚΑ και το μαρκάρισμα του Τζέιμς: «Ξέρω ότι είναι πολύ σημαντικός γι' αυτούς και κυρίως στον τρόπο που δημιουργεί για την ομάδα. Από εκεί και πέρα έχουν τρομερό ταλέντο ως ομάδα και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό το να τον σταματήσουμε».

Για τη θέση του πλέι μέικερ και αν προσαρμόζεται: «Έχει κάποια σκαμπανεβάσματα. Σε όλη την καριέρα μου έπαιζα στο 2-3. Ο κόουτς Βόβορας με εμπιστεύεται να παίζω στον άσο. Έχει σκαμπανεβάσματα, αλλά συνηθίζω. Η ομάδα με βοηθάει, ο κόουτς με πιστεύει και μου δίνει την ευκαιρία».