Το «ερυθρόλευκο» One Team για την καταπολέμηση του κορονοϊού (pics

Το «ερυθρόλευκο» One Team για την καταπολέμηση του κορονοϊού (pics

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Το «ερυθρόλευκο» One Team για την καταπολέμηση του κορονοϊού (pics
Επίσκεψη σε ειδικό σχολείο αντί για προπόνηση περιελάμβανε το πρόγραμμα One Team του Ολυμπιακού.
Η ενημέρωση του Ολυμπιακού αναφέρει, «

Ο Covid-19 εξακολουθεί να βάζει νέα εμπόδια στην καθημερινότητα όλων μας, όμως, το ONE Team είναι αποφασισμένο να τα ξεπεράσει και αυτή τη φορά!

Η προγραμματισμένη προπόνηση στο ΣΕΦ παρουσία των πρεσβευτών του Ολυμπιακού στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της Ευρωλίγκας, Κώστα Παπανικολάου και Σάσα Βεζένκοφ, δεν κατέστη δυνατόν να πραγματοποιηθεί λόγω των ειδικών συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί.

Ωστόσο, οι προπονητές και οι εθελοντές του προγράμματος βρήκαν λύση ώστε να μην χαθεί το μάθημα! Πιο συγκεκριμένα αντί να επισκεφθούν οι μαθητές των Ειδικών Σχολείων του ΕΕΕΚ ΑΝΟΙΞΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ το ΣΕΦ, επισκέφθηκαν εκείνοι τον… χώρο των αθλητών μας και τηρώντας στο ακέραιο όλα τα μέτρα ασφαλείας, είχαν μια ακόμη ενδιαφέρουσα, διασκεδαστική και πάνω από όλα διδακτική συνάντηση!

Το θέμα της προπόνησης ήταν -τι άλλο;- η ατομική ευθύνη στον καιρό της πανδημίας. Μέσα, λοιπόν, από το ειδικό ασκησιολόγιο και τα παιχνίδια που είχαν ετοιμάσει οι προπονητές μας, οι μαθητές μπορέσαν να αντιληφθούν τη σπουδαιότητα του να διατηρούμε τις αποστάσεις και να περιοριζόμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο στην ασφάλεια του σπιτιού μας, όχι μόνο για την περιφρούρηση της δικής μας υγείας και των αγαπημένων μας, αλλά και για την αποφυγή μετάδοσης του ιού.

Το ραντεβού των μελών του ΟΝΕ Team δεν ανανεώθηκε, όχι άμεσα τουλάχιστον, καθώς από την Τρίτη (3/11) ισχύουν νέα ακόμη πιο περιοριστικά μέτρα. Το σίγουρο, ωστόσο, είναι πως τα μαθήματα κάποια στιγμή θα συνεχιστούν έστω και εξ αποστάσεως, όπως ακριβώς συνέβη και στην περίοδο του lockdown».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.