Βέσελι για Ομπράντοβιτς: «Απαγορεύεται να κοιτάξεις στον πάγκο όταν έχεις κάνει λάθος»

Βέσελι για Ομπράντοβιτς: «Απαγορεύεται να κοιτάξεις στον πάγκο όταν έχεις κάνει λάθος»

Gazzetta team
Βέσελι για Ομπράντοβιτς: «Απαγορεύεται να κοιτάξεις στον πάγκο όταν έχεις κάνει λάθος»
Ο Γιαν Βέσελι μίλησε για την πρώτη του σεζόν χωρίς τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη Φενέρ και τόνισε πως ήξερε τι έπρεπε να κάνει όταν εκνεύρισε τον Σέρβο κόουτς.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη του Bέσελι στο Walla Sports, όπου μίλησε για το ματς της Μακάμπι με τη Φενέρ, τον Ομπράντοβιτς, τον κορονοϊό και την πρώην ομάδα του, την Παρτιζάν

Για τις κατάρες που ακούει στα ματς που παίζει στο Τελ Αβίβ: «Υπάρχει ένα τραγούδι με... κατάρες το οποίο όμως δεν με ενοχλεί. Το είχα βιώσει όταν έπαιζα στην Παρτιζάν και το ίδιο γίνεται στη Φενέρ. Είναι ομάδες με πολλούς φιλάθλους που έχουν κόντρα με ορισμένες ομάδες. Μου αρέσει όλη αυτή η ενέργεια και μου λείπει.

Στη συνέχεια μίλησε για τον κορονοϊό: «Ήμασταν off για 3 μήνες και εγώ έτρεχα και έκανα βάρη. Προσπαθούσε να κρατηθώ σε φόρμα για να μην τραυματιστώ όταν ξεκινήσουν τα ματς. Μετά από τόσο μεγάλη αποχή από το παρκέ, ήταν δύσκολο να μπω σε ρυθμό, όμως δεν πρέπει να παραπονιέμαι. Ελπίζω να βελτιώνομαι συνεχώς.

Για την πρώτη σεζόν του στη Φενέρ χωρίς τον Ομπράντοβιτς: «Είναι περίεργο που ο Ζέλικο δεν είναι μαζί μας. Είμαστε μαζί με τον νέο προπονητή για 3 μήνες. Η επικοινωνία μας είναι καλή και προσπαθούμε να μάθουμε τη μέθοδο του και να προσαρμοστούμε. Είναι διαφορετικό, αλλά νομίζω πως η αλλαγή έγινε για το καλύτερο.

Για τις αντιδράσεις του Ζέλικο μετά από τα λάθη των παικτών του και το μελιτζανί χρώμα: «Μετά από έξι χρόνια με τον Ζέλικο, έμαθα να μην κοιτάζω στον πάγκο όταν έχω κάνει λάθος. Έμαθα από εκείνον πως πρέπει να διορθώσω το λάθος και να προετοιμαστώ για την άμυνα ή την επίθεση

Για το αν του λείπει η θέση του small forward που έπαιζε στην Παρτιζάν: «Δεν ξέρω. Νιώθω άνετα τόσο σαν πεντάρι και σαν 4άρι. Αν ο προπονητής μου ζητήσει να παίξω σαν small forward, θα το κάνω. Όμως δεν είμαι σίγουρος αν θα δουλέψει. Ακόμα όταν παίζω στο «4», δεν είμαι stretch four, αλλά ακόμα ένας παίκτης για το ζωγραφιστό που προσπαθεί να βρει τον χώρο κοντά στο καλάθι»