Παναθηναϊκός: «Πάνω απ όλα η υγεία, ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμοδίων Φορέων»

Ο Παναθηναϊκός με ανακοίνωση του μετά την αναβολή του ματς με τη Ζενίτ για τη Euroleague, ενημέρωσε πως η ομάδα ακολουθεί γράμμα τις οδηγίες των αρμόδιων Φορέων της Ελλάδας βαζοντας πάνω απ' όλα την υγεία.

Παναθηναϊκός: «Πάνω απ όλα η υγεία, ακολουθούμε τις οδηγίες των αρμόδιων Φορέων»

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για την αναβολή του ματς με τη Ζενίτ

H Euroleague ανακοίνωσε την αναβολή της προγραμματισμένης για την Πέμπτη (29/10, 19.00) εκτός έδρας αναμέτρησης του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με την Zenit Saint Petersburg για την 6η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.

Μετά τη διάγνωση επιβεβαιωμένου συμπτωματικού κρούσματος Covid-19 σε μέλος της ομάδας μας, οι αρμόδιες Ελληνικές Αρχές (Γενική Γραμματεια Αθλητισμού, ΕΟΔΥ και Πολιτική Προστασία) επιλήφθηκαν της κατάστασης και έθεσαν την ομάδα σε αυξημένη ενεργητική επιτήρηση.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ακολουθεί  κατά γράμμα τις οδηγίες των αρμόδιων Φορέων της Ελλάδας βαζοντας πάνω απ' όλα την υγεία των αθλητών, των προπονητών και των εργαζομένων της.

Νωρίτερα, η Euroleague ανακοίνωσε πως η εξ αναβολής εκτός έδρας αναμέτρηση με την LDLC ASVEL Villeurbanne για την 3η αγωνιστική της κανονικής περιόδου θα διεξαχθεί την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου του 2020.