O σταρ Νέντοβιτς και ο ασταμάτητος Ντόρσεϊ!

Νίκος Καρφής
O σταρ Νέντοβιτς και ο ασταμάτητος Ντόρσεϊ!
H Euroleague Greece μοιράζει τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» στους κορυφαίους και τους χειρότερους της 5ης αγωνιστικής

Η 5η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: Το Όσκαρ θα το πάρει ο Νεμάνια Νέντοβιτς που είχε28 πόντους και 7/12 σουτ τριών πόντων και με ranking 28 κόντρα στη Φενέρ, όταν ο ο MVP της εβδομάδας για την 5η αγωνιστική της EuroLeague. Εξαιρετικός και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ με 26 πόντους, 8/13 τρίποντα και τρίποντο που έστειλε το ματς με τη Χίμκι στην παράταση.

Παίκτης-απογοήτευση: Ο Χάρισον δεν ήταν σε καλή βραδιά και είχε μόλις 3 πόντους με 1/7 σουτ. Δεν συνέχισε τις καλές εμφανίσεις.

Η νίκη της αγωνιστικής: Η νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη Μπάγερν με ρεσιτάλ Βόβορα και Νέντοβιτς και η επικράτηση της Μπάρτσα στο clasico επί της Ρεάλ.

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: Το 7/12 τρίποντα του Νέντοβιτς, οι 25 ασίστ της Βαλένθια, το 6/8 τρίποντα του Χάκετ, το 8/13 τρίποντα του Ντόρσεϊ και το 6/28 τρίποντα του Ολυμπιακού απέναντι στη Μπάγερν.

Limit-up: Η Μακάμπι που επέστρεψε μετά από 3 σερί ήττες, αλλά και ο Παναθηναϊκός που πήρε μια σημαντική νίκη κόντρα στην Φενέρ.

Limit-down: Η Φενέρ που μετρά πλέον 3 σερί ήττες, αλλά και η ΤΣΣΚΑ που με το κακό αποτέλεσμα απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα μετρά 2 συνεχόμενες ήττες.

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Ο Βόβορας που έκανε εξαιρετική δουλειά απέναντι στη Φενέρ και ο Σάρας που κέρδισε τη μάχη με τον Λασο.