Η... βόμβα του Χάρισον και η γερμανική «επέλαση»

Νίκος Καρφής
Η... βόμβα του Χάρισον και η γερμανική «επέλαση»
Η Euroleague Greece μοιράζει τα Όσκαρ και τα «βατόμουρα» στους κορυφαίους και τους χειρότερους της 4ης αγωνιστικής.

Η 4η αγωνιστική της Euroleague ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα να επιλέξουμε τους καλύτερους και χειρότερους.

Πάμε να δούμε τις επιλογές της Euroleague Greece

Παίκτης-ευχάριστη έκπληξη: Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έκανε πράματα και θάματα με 25 πόντους, 7 ασίστ και 37 στην αξιολόγηση κόντρα στην Ρεάλ, κάτι που του επέτρεψε να αναδειχθεί MVP της αγωνιστικής.

Παίκτης-απογοήτευση: Ο Μπράουν και ο Παπαγιάννης είχαν μόλις 2 πόντους στα ματς κόντρα σε Μπάγερν και Μπαρτσελόνα και δεν βοήθησαν καθόλου.

Η νίκη της αγωνιστικής: Η νίκη του Ολυμπιακού με το buzzer beater του Χάρισον και τα φοβερά διπλά των Άλμπα και Μπάγερν απέναντι σε ΤΣΣΚΑ και Φενέρ.

Τα στατιστικά που ξεχώρισαν: To 10/19 τρίποντα της Ζαλγκίρις και οι 26 ασίστ, το 12/14 εντός πεδιάς του Βέσελι, το 4/5 τρίποντα του Βεζένκοφ και το 9/16 της Μακάμπι και οι μόλις 9 ασίστ της Αρμάνι που όμως δεν στοίχισαν τη νίκη στους Ιταλούς.

Limit-up: Ο Ολυμπιακός που έφτασε στην τρίτη σερί νίκη του, η Μπάγερν που έκανε το... μπαμ μέσα στην Πόλη, αλλά και η Άλμπα που άνοιξε λογαριασμό με διπλό μέσα στην Μόσχα

Limit-down: Η Μακάμπι και η Εφές που έχουν ρεκόρ 1-3 και ψάχνονται, αλλά και η ΤΣΣΚΑ που υπέστη ήττα-σοκ από την Άλμπα.

Ο coach με την μεγαλύτερη επιρροή: Ο Τρινκέρι που γύρισε ματς 20 πόντων κόντρα στην Φενέρ και ο Μπαρτζώκας που κέρδισε τον Σφαιρόπουλο στο... θρίλέρ του ΣΕΦ.