Παναθηναϊκός: Φεύγει ο Τζάκσον, μένει μέχρι νεωτέρας ο Σάικς

Παναθηναϊκός: Φεύγει ο Τζάκσον, μένει μέχρι νεωτέρας ο Σάικς

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Φεύγει ο Τζάκσον, μένει μέχρι νεωτέρας ο Σάικς
Ο Πιερ Τζάκσον αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, μένει και και «κρίνεται» για έναν μήνα ο Σάικς, πολλές είναι οι πιθανότητες να βγουν στην αγορά οι «πράσινοι».

Αυλαία στην συνεργασία του Τζάκσον με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να πέσει, αφού οι δύο πλευρές συμφώνησαν και ο παίκτης πρόκειται να αποδεσμευθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Ο Αμερικανός γκαρντ θέλησε να αποχωρήσει και υπήρξε συμφωνία και από την πλευρά της ομάδας. Ο παίκτης δεν πρόλαβε να κάνει ντεμπούτο στην Euroleague, ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμό και μετά από αυτή την εξέλιξη ο Παναθηναϊκός καλείται να δει την επόμενη ημέρα.

Για την ώρα θα παραμείνει ο Σάικς και θα δώσει δείγματα γραφής για τον επόμενο μήνα, ενώ δεν είναι διόλου απίθανο ο Παναθηναϊκός να βγει στην αγορά για παίκτη, αφού έχει εντοπιστεί το πρόβλημα στα δημιουργικά γκαρντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.